Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezzel nőtt vagy csökkent az...

Ezzel nőtt vagy csökkent az esélye annak, hogy át akarnak vágni?

Figyelt kérdés

Redditen kezdtem kommunikálni valakivel egy tranzakcióról, és kérte az Instagramomat, hogy inkább ott szeretne velem beszélni az igazi nevén, mert azt is szeretné biztosítani, hogy nem vágnak át.

Ez nekem nem egészen tiszta és elég gyanús, nyilván nem is az igazi neve lesz, meg miért akarna az Instagramra átmenni, ha Redditen is tudunk beszélni? Mitől lenne az Instagram "biztonságosabb" számomra?

2023. máj. 21. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Közben átolvastam újra és felfogtam, hogy az eredetire fizetted be magad elsődlegesen, plusz mellé egy kalózra a töredékéért. :)
2023. máj. 22. 15:56
 12/14 A kérdező kommentje:

11. igen, igen így van:) közben meg rájöttem, hogy dollár, csak én meg euróban fizettem, szóval....mindegy így sem volt olcsó. nem venném meg a kalóz dolgot, még a töredékéért sem, ha nem iratkoztam volna be a rendesre, plusz nekem a bizonyítvány is kell, azt meg nem akarom össze-photoshopolni :D de mindenesetre jól beijesztettek, hogy kemény ez a képzés, extrán akarok készülni.

egyébként megúsztam a dolgot, most küldték a cuccot, huhh. :)) a fickó még fel is hívta a figyelmemet, hogy vigyázzak a redditen, sok a csaló :D:D (milyen meglepő :)

na azért kicsit szétizgultam magam....

2023. máj. 22. 16:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra, mint előre! Jó tanulást!
2023. máj. 22. 17:47
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2023. máj. 22. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!