Pénzzel nem tudok bánni ha csak nettó 700 ezerből élek meg egyedül?
Szóval én soha nem tudtam kijönni a pénzemből mindaddig amíg minimálbért és később mindig úgy az éppen aktuális átlagbért kerestem, mert sokáig csak érettségim volt meg szakmám.
Nem kijönni alatt azt értem hogy a létfenntartásra elég volt, a hétköznapi élet költségeire, de hiteleket, megtakarítást, lakást, autót ebből én nem tudtam mert nem vagyok ilyen minden kiadást excel táblázatban leíró zseni.
Aztán 32 évesen diplomát szereztem és mikor elértem a nettó 700-800 ezer havi fizetést, azt vettem észre hogy minden hónapban megmaradt abból 200-400 ezer Ft, pedig ugyanúgy éltem mint korábban.
És egyre növekszik.
Pedig azt mondják aki kicsi pénzzel nem tud bánni az többel sem tud.
Nem tudom mi a kérdés!
32 evesen már régen családnak gyereknek kene lenni, meg egy nunusnak,amit tologatsz esti unalmadba nem gondolod? Hidd el, hasznosabb elfoglaltsag, mint a kamu kérdések gyártása.
Meg szép h minimál bérből nem lehet kijönni.
Ha netán mégis komoly lenne a kérdés, akkor tettel azért h jobb legyen és minden tiszteletem töki, de az évek igen is megtanították bánni a penzzel.
Amúgy nyugi szakmunkasomvan és nekem megvan a havi 800 + szóval nem kell itt csapkodni a pcsod felvagni
# 1
ez a család dolog engem sosem érdekelt.
Szerintem nem tanultam meg bánni a pénzzel.
# 3
nekem így is jó, és senki kedvéért nem fogalmazom újra.
Már megbocsáss de ezt senki sem érti hogy mégis mit akarsz ezzel.
Azt kérdezed nem tudsz bánni a pénzel ha csak 700 ezerből tudsz boldogulni, a leírásban meégis azt írod hogy egyre növekszik a megtakarításod.
Hímvesszőket szopsz pénzért hogy ennyit keresel? Mert kizártnak tartom hogy ilyen csekély kommunikációs készséggel olyan pozícióban dolgozz hogy valaki 1 milla felett fizessen neked
# 5
ha szeretnéd akkor gondold azt hogy se diplomám sincs, se 700-at sem keresek
# 6
engem nem zavar hogy te nem érted.
majd biztos lesz aki megérti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!