Mennyit kérjek egy ilyen munkáért? Budapestről Kanizsára kéne levinnem egy embert, saját autójával. Nem baráti szívesség, üzlet (neki) és a végén ott inni akar. A vonathoz túl kényelmes, a sofőr szolgálat horror ár lenne ilyen távra. Ilyenkor
adóznom is kéne de fogalmam sincs hogy, sima alkalmazott vagyok.
O azt mondja nem szoktak, de azt is megmondta ő is hogy kéne. Na de nem is ez számít fogalmam sincs, mennyit kérjek. Amortizáció nem lesz, mert az ő kocsija, ha tankolni kell ott lesz velem és fizeti.
Oda vissza lesz az út s egy két órát tölt ott, még ehetek is ott, inni én nyilván csak alkoholmentest.
Látom, halványlila fogalmad sincs arról hogy mi az ami legális és mi az ami illegális. Halvány fogalmad sincs arról hogy mi az a fekete munka, halványlila fogalmad sincs arról hogy fekete munka után nem tudsz adózni, hisz benne van a nevében fekete munka. Olyan tevékenységet pedig nem tudsz végezni, amihez vállalkozás is páv kell márpedig a sofőrszolgálathoz vállalkozás és páv kell.
De a te életed, azt csinálsz vele amit akarsz.
Az a troll aki illegális dolgokról ír, feketemunkárol adocsalasrol, miközben
nem ez a téma es megoldható legálisan is, a 16-os le is irta hogy hogyan. Mellékesen megjegyzem aki illegális dolgokrol ir az a gyakori szabályzatát is megszegi mert tilos az illegális dolgok kitargyalása. Ha nem hagyjátok abba azt a témát akkor jelenteni is fogom.
Ezért én annyit kérnék amit amúgy egy nap alatt keresek.
Nem tudom mit kell itt f0satni a kérdezőt navval, xarik erre a nav és még sem lehet vele bukni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!