Ez tényleg így működik?
Szerintem meg nem, attól hogy napirendet csinalsz a célod eléréséből még nem fogod tudni megvalósítani azt. Az a baj ezekkel a videókkal hogy mindegyik arra alapoz hogy az embernek van egy kész terve és tőkéje nem pedig arra hogyan jusson egyről a kettőre ha el akar érni tízig. És arra hogy mindezt egyedül. Innentől kezdve meg már ezotéria a dolog mert ha dolgozol heti 40+ órát egy gyárban/irodában stb a büdös életben nem lessz energiád és időd hogy mással foglalkozz. Nem beszélve a tőkéről
A valóság az hogy lehetsz akármilyen leleményes is de
1.) Egyedül soha semmi nem fog menni.
2.) Ha vannak ötleteid merni kell kérdezni. És ez a legfontosabb amire az emberek 99%-a nem tesz meg mert fél az elutasítástól. Hogy megértsd lehet 10 kérdezésből 9 re nem-et fogsz kapni de az egy igennel elindítasz egy olyan karriert amiből életed hátralévő részében megélsz, ha ügyes vagy akkor meg is gazdagszol
2/
Meg valószínű ezek az emberek nem csak a segítségért csinálják hanem ,hogy minél több pénzük legyen más emberekből.
5/
Akkor ez is vadhajtás pénzügyi és életmód tanácsadó?Egy csomóan csak gondolnak egyet és ők coachok,meg életmód tanácsadók,meg pénzügyi tanácsadók,meg stb....
Ennyire jól jövedelmeznek ezek a kinevezések?
Ha már létezik a vonzás törvénye az az egy csomóan a vonzást tanítják akkor én kitaláltam,hogyan keressek pénzt én meg a taszítást fogom tanítani 🙂
A taszítás törvénye
5/
Szerintem azt szeretné elérni,hogy minél több ügyfele legyen tehát sokan tejeljenek neki és ebből megélni.
8/
Ez kicsit olyan mint a boldogság.Jönnek a nagy cocachok és meg mondják mi a boldogság,hogy érheted el aztán az emberek meg azon szoronganak,hogy jaj csinálnak ők dolgokat de hát az igazi boldogság az amit xy mond és ezt kergetik egy életen át.Közben meg elmennek a valós boldogság mellett mert csak az jár a fejükben,hogy xy tudja és mondja is mi a boldogság de ők ezt nem tudják megcsinálni illetve ha meg is tudják mégsem klappol valami.
Meg amúgy a boldogság az nem egy valami nem csak az amit xy mondogat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!