Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudom a részvényekkel...

Honnan tudom a részvényekkel való kereskedés alapjait elsajátítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék beletanulni a tőzsdézés világába. Tudnátok esetleg ingyenes forrásokat ajánlani (akár angol nyelven is), ahonnan érdemben meg tudnám tanulni az alapokat? Kérlek kíméljetek a negatív kommentektől, nem elherdálni akarom a pénzem, meg a munkát kerülni ( Orvosként dolgozom). Úgy gondoltam, hogy egy évig demó számlán gyakorlok és meglátom, hogy nekem való-e.

Tudnátok segíteni?

2023. máj. 15. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Youtube-on keress rá hogy stock trading for beginners, és zúzd.

Megjegyzem, sosem leszel okosabb sem gyorsabb mint azok akiknek ez a munkája. Ha valami kifogásod van az állampapírral (szerintem most ez a legjobb opció amatőröknek), akkor pedig tedd be S&P 500 index követő ETF-be, és felejtsd el 10 évre.

Ha rászánod az idődet, hogy nézegess, variálj, görcsölj, attól nem lesz jobb eredményed és boldogtalan is leszel.

2023. máj. 15. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Keres rá a következő nevekre: Szoboszlai Attila (xmpontcom, minden hétköznap du. 5-8), Hideg Zoli (admirals), Weber Kata (youtube), Komjáthy Attila (fxtanoda).

Magyar nyelven ők a legjobbak.

Youtube-on Pap Zsolt, oszinteforex, Bence Balázs stb.

Ez mind magyar nyelvű, s ingyenes.

2023. máj. 15. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:
26%
Látom, az unatkozó trollok itt is pontozgattak.
2023. máj. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!