Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok sürgősen 40 ezer...

Hogyan tudok sürgősen 40 ezer ft-ot keresni?

Figyelt kérdés
Van valami lehetőség hogy 40 ezer forintot keressek valahogy 12 órán belül? Akár felmérés kitöltésével vagy bármi? Kérni próbáltam ismerősöktől se senki nem tud adni és én csak 15.-én kapok fizetést. Viszont addig nem tudok sajnos várni.
2023. máj. 11. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy milyen problémád van, de egyáltalán nem biztos hogy kell duguláselhárítás. Egy csőgörény ~3000 Ft, s az esetek többségében megoldás lehet.
2023. máj. 11. 20:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos ez tervezési hiba. Amikor megvettem a lakást bele se gondoltam hogy ilyen jelegű hiba van vele. Olyan ügyesen oldották meg a szennyvíz elvezetést hogy legalább 6 könyök van benne és nagyjából 3 havonta elő jön ez a hiba. Duguláselhárítás ideiglenes megoldás, a végleges az a teljes feltúrás és új csövek lerakása normálisan. Viszont most egyáltalán nem volt 3 hónap és amilyen szerencsém van, a tartalékot elköltöttem a gyerekekre bele se gondolva hogy mostanában előjöhet ez. Ezért vagyok kétségbeesve mert se wc-re menni, se fürdeni se mosni és a gyerekeket se tudom hová tenni. Reménykedtem hogy a duguláselhárítás belemegy az ajánlatomba mert eléggé ismernek ezáltal hogy sűrűn jönnek ide.
2023. máj. 11. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Barkácsboltokban valamint hipermarketekben lehet kapni pár méter hosszú csőgörényt, kb. 3000 Ft, ilyen lakáson belüli dugulások simán orvosolhatók vele. Ha nem tudod, miről beszélek, kérdezz meg egy két férfi ismerőst. Biztos lesz valaki aki képben van és segíteni is tud ebben.
2023. máj. 11. 20:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem oldja meg. Anno amikor ez elkezdődött azzal próbálkoztunk. Alapjáraton annyira rossz ez az egész hogy az igazi megoldás az új csövek jelentik. Addig meg marad a duguláselhárítás ami amúgy kész vicc, 20 perc - fél óra munkáért kérnek el 35-40 ezret.
2023. máj. 11. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
63%
Fizetéselőleg
2023. máj. 11. 22:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Megvolt, az volt az első. Főnököm letudta annyival hogy mivel 15.-ig van fizetés, ezért a fizetésem a könyvelőnél van és akár holnap megkaphatom ezért nem ad. Ezzel az a gond hogy ha meg nem jön meg (márpedig nem nagyon emlékszem olyanra hogy előbb kaptam volna meg) akkor ugyan ott vagyok.
2023. máj. 11. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Nézz körül Giggle-n, ha budapesti vagy (nem tudom, vidéken működik-e), alkalmi melókra lehet jelentkezni, leginkább vendéglátásba, de van 1-2 más is. Mondjuk azt nem tudom, kifizetnek-e aznap, én nem használtam. Meg nyilván nem lesz meg 12 órán belül, de mondjuk ha mára találsz melót és ki is fizetnek egyből, akkor estére igen.
2023. máj. 12. 00:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ránéztem és sajnos Csak pesti munkákat dobott be, az nekem nagyon messze van. Viszont életembe nen hallottam erről az oldalról, ezt elmentem, hátha valamikor jól jön.
2023. máj. 12. 00:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!