Honnan volt Friderikusz Sándornak 1999ben 500mFt-ja?
Én adtam neki a ballagására.
De komolyan úgy nem értem az ilyen kérdéseket, nem mindegy neked?
Akkor már több mint 10 éve futott a Magyar Televízióban, majd talán a TV2-n a Friderikusz Show, adásonként kb. 20 milliós haszonnal, ami mind az övé volt, miután összevesztek a Dömsödivel és elváltak útjaik. A 80-as évek végén együtt kezdték, mivel Fridi rádióriporter volt, Dömsödinek volt tv-s tapasztalata.
Egyébként már a 80-as években sem számított csórónak Friderikusz, mert járta az ország művelődési házait talkshow-kkal, mivel akkor a tv-ben még alig voltak ilyenek és így elvitt egy-egy híres embert egy-egy tömött művelődési házba beszélgetni, kifizette a vendégnek a gázsit és neki maradt a haszon másik fele.
Azonkívül írt egy bestseller könyvet az első magyar szépségkirálynő (Molnár Csilla) életéről és haláláról (öngyilkos lett), amit vittek, mint a cukrot, minden aluljáróban lehetett Pesten kapni. Abból vette az első lakását Pesten a Váci utcában.
Ezeket mind leírja az önéletrajzi könyvében, Friderikusz Sándor: Eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!