Diákmunkához tüdőszűrés?
Hol lehet ingyenesen tüdőszűrést csináltatni diákmunkához aznap? Kértünk már időpontot de 3 hónap múlva kaptunk.
Nem értem. Akkorra már minek? Most kell a munkába állni, nem szeptemberben.
Nem szeretnénk fizetni érte, hisz diákmunka és nincs még fizetése.
Más is járt már így?
Sehol.
Ha sürgősen kell, akkor magánba fizetősen. Tekints rá úgy mint befektetésre.
"Más is járt már így?"
Nem mert én alapból magánklinikára megyek ahol 1 órán belül megcsináljak nem állami pusztulattal szórakozok, azt meghagyom a hátrányos helyzetűeknek!
Én még minden évben bementem a helyi rendelőintézetbe(kisváros), és mondtam, hogy tüdőszűrőre szeretnék menni.
Rögtön megcsinálták, fizetni még sosem kellett.
2# Ez tök jó, de mire fizetem a Tb-t?
Amúgy itt, megyei j. városban, tudod hogy néz ki egy magánrendelés? Úgy, hogy a csilláron is lógnak. Ott sem tudnak fogadni azonnal.
5# Igen, az anyuka vagyok, úgy is írtam ki a kérdést Tsz/1sz.
Fizettünk eleget igen. Pont azért nem értem gyereknek/diáknak miért nem ingyenes hisz nincs jövedelme.
Mocskos egy ország ez.
"az állam mittomén max 5 ember vizsgálatát finanszírozza a kórháznak"
Ezt meg nem tudom hol álmodtad, de több eszed is lehetne, mint ilyen nyilvánvaló hülyeségeket kitalálni kínodban.
11# Sajnos ez van. Nem muszáj elhinned, de sajnos így működik a rendszer.
És amikor felvesznek fekvőbetegnek, majd 2 nap múlva hazabocsátanak,(kirúgnak) de az ágypénzt szépen felveszik (az államtól) még utánad mert 5 napig még papíron bent kellene feküdnöd. Te azt el nem tudod képzelni mi megy ott. De hát naivak országa ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!