Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunkához tüdőszűrés?

Diákmunkához tüdőszűrés?

Figyelt kérdés

Hol lehet ingyenesen tüdőszűrést csináltatni diákmunkához aznap? Kértünk már időpontot de 3 hónap múlva kaptunk.

Nem értem. Akkorra már minek? Most kell a munkába állni, nem szeptemberben.

Nem szeretnénk fizetni érte, hisz diákmunka és nincs még fizetése.

Más is járt már így?

2023. máj. 8. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
40%

Sehol.

Ha sürgősen kell, akkor magánba fizetősen. Tekints rá úgy mint befektetésre.

2023. máj. 8. 15:31
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

"Más is járt már így?"

Nem mert én alapból magánklinikára megyek ahol 1 órán belül megcsináljak nem állami pusztulattal szórakozok, azt meghagyom a hátrányos helyzetűeknek!

2023. máj. 8. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még minden évben bementem a helyi rendelőintézetbe(kisváros), és mondtam, hogy tüdőszűrőre szeretnék menni.

Rögtön megcsinálták, fizetni még sosem kellett.

2023. máj. 8. 16:22
 4/10 A kérdező kommentje:

2# Ez tök jó, de mire fizetem a Tb-t?

Amúgy itt, megyei j. városban, tudod hogy néz ki egy magánrendelés? Úgy, hogy a csilláron is lógnak. Ott sem tudnak fogadni azonnal.

2023. máj. 8. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérlem, hogy te olyan sok TB-t fizettél volna eddig. Max a szüleid.
2023. máj. 8. 18:21
 6/10 A kérdező kommentje:

5# Igen, az anyuka vagyok, úgy is írtam ki a kérdést Tsz/1sz.

Fizettünk eleget igen. Pont azért nem értem gyereknek/diáknak miért nem ingyenes hisz nincs jövedelme.

Mocskos egy ország ez.

2023. máj. 8. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Ingyenes, TB-re, ha kivárod a sorod.
2023. máj. 8. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:

"az állam mittomén max 5 ember vizsgálatát finanszírozza a kórháznak"

Ezt meg nem tudom hol álmodtad, de több eszed is lehetne, mint ilyen nyilvánvaló hülyeségeket kitalálni kínodban.

2023. máj. 8. 19:27
 9/10 A kérdező kommentje:

11# Sajnos ez van. Nem muszáj elhinned, de sajnos így működik a rendszer.

És amikor felvesznek fekvőbetegnek, majd 2 nap múlva hazabocsátanak,(kirúgnak) de az ágypénzt szépen felveszik (az államtól) még utánad mert 5 napig még papíron bent kellene feküdnöd. Te azt el nem tudod képzelni mi megy ott. De hát naivak országa ez.

2023. máj. 8. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom hogy intéztétek, de ha elmentek a melódiákhoz, szerintem ők tudnak korábbi időpontot adni (nem kell érte fizetni). Én is éppen diákmunkát keresek, és pont ma jött szembe velem a posztjuk, amiben mondták hogy siessen mindenki a regisztrációval mert vannak helyek ahol már 2-3 hetet kell várni a tüdőszűrésre. De ha nincs nálatok melódiák, szerintem a többi diákszövetkezetnek is van ilyen "kapcsolata".
2023. máj. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!