Tüdőszűrőn találtak valamit, így dolgozhatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Majd most kell visszamennem Decemberben tüdőszűrőre, mert találtak valamit pár hónappal ezelőtt, addig én vállalhatok olyan munkát, ahova kérnek tüdőszűrő papírt?(Diák vagyok, esti tagozaton, előtte már volt gyakorlatom.)
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 31. 11:12
3/5 anonim válasza:
Diák vagyok, esti tagozaton. Ez hogy jön ide? Egyébként persze, vállalhatsz. Lehet csak a szívednek eltérő az alakja, vagy rajtad maradt a nyakláncod.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Azt csak azért írtam oda, hogy belém ne kössenek, hogy munkanélküli vagyok stb.. :D
De akkor ezek szerint vállalhatok munkát, míg meg nem erősítik decemberben a kontrollon, hogy negatív, vagy pozitív-e a lelet.
2016. okt. 31. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!