Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működnek a Modivo-Pontok?

Hogyan működnek a Modivo-Pontok?

Figyelt kérdés

Szóval, lehet buta kérdés, de erre a Modivo oldalán nem találtam pontos választ. Szóval, van egy 25690 forintos ck gatya pl a modivon. Azt írja, hogy ezért 25690 Modivo-pontot kapok. Az oldalon azt írja, hogy 1 Modivo-pont=1 ft.

Most akkor én 25690 forintért vehetek valamit ezekből úgymond full ingyen, csak Modivo-pontokból? Ez az a “túl szép, hogy igaz legyen” kategória, ezért vagyok bizonytalan, hogy ez akkor hogy is működik.

#ruha #levásárlás #modivopontok #modivofashionclub
2023. máj. 6. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

"Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.

Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!"

Micsoda problémáid vannak... 😂 Próbáld ki, vedd meg, aztán számolj be itt az eredményről, hátha mást is érdekel.

Esetleg rendelj gatyát a seinről 3 ezerért.

2023. jún. 4. 12:48
 2/2 A kérdező kommentje:

what ember, azt a gyk irta oda automatikusan, nem en

azzal meg nem tudom mi a baj, ha mielott rendelnek valahonnan elotte utana jarok az app egyik mukodesi “alapkovenek”

2023. jún. 6. 22:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!