Mit találhatok ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Kényes téma lesz, hálásan köszönöm ha segíteni próbáltok majd és nem csesztetni.

A helyzet a következő. Akad(t) nemi pénzügyi nehezsegem amiről gaz vagy sem a párom nem tud. Meg akartam oldani ezt a több dolgot azzal, hogy hitelt veszek fel.

Sajnos nem kaphatok hitelt. Vagyis kaphatok adós társ bevonásával.

A páromat szeretnem majd megkérni hogy legyen az. (A törlesztő összeget fixen tudom fizetni.)

Viszont nem akarom hogy ezekről a dolgokról tudjon. (Tudom bizalom, nem vagyok őszinte , szemet vagyok)

Eredetileg azt találtam ki fedő sztorinak, hogy : “egy olyan közeli ismerősömnek kellene a pénz, aki nekem is bármikor segítene és most úgy érzem muszáj segítenem neki. Sajnos nem mondta el pontosan mi a helyzet, csak azt hogy sok pénzre van szüksége és hitel képtelen. Természetesen o fizetne a részleteket ha tudok neki segíteni. “

Nektek van ettől jobb ötletetek?

Köszi a válaszokat előre is

2023. máj. 3. 22:36
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
72%

ma 23:19

Te tudod, hogy egy kétszereplős hiteligénylés miként zajlik? Mert látszólag nem.

Szerinted van olyan bank, ahol elfogadnak egy kitöltött adatlapot csak úgy?

2023. máj. 3. 23:23
 12/41 A kérdező kommentje:

#9 nem értem miről beszélsz. Én igényeltem a hitelt, a párom valós adatait szeretnem adóstárskent beírni. Mi a baj nem értem…

Az hogy be akarom mesélni hogy valaki másnak kellene?

#10 “kulon” kassza van :) nincs bele szólva ki mire hova mennyit költ. A törlesztő nem hiányozna. Csak most épp az összegre lenne szükségem egyben.

2023. máj. 3. 23:25
 13/41 A kérdező kommentje:
#11 de milyen kitöltött lapot! Úgy látom nem világos a dolog :D
2023. máj. 3. 23:25
 14/41 anonim ***** válasza:
90%

Ha adóstárs bevonására van szükség, akkor arra az összegre nem elég a jövedelmed.

A jövedelmed 50%-ig terhelhető, ha 500.000ft alatt keresel.

Ne mond már, hogy a párodnak nem tűnne fel az összeg hiánya

Görénység átverni. Keress más balekot.

2023. máj. 3. 23:28
 15/41 anonim ***** válasza:
17%

"#9 nem értem miről beszélsz. Én igényeltem a hitelt, a párom valós adatait szeretnem adóstárskent beírni. Mi a baj nem értem…"

Az, ahogyan meg akarod szerezni az aláírását arra a papírra.

Azt hívják csalásnak.

Mert ugye ha te igényelsz hitelt, akkor ő ahhoz adóstárként úgy csatlakozik, hogy tudja, hogy mihez csatlakozik, már csak azért is, mert amit aláír, azon látja, hogy ki vette fel a hitelt.

A másik, hogy nyilván be kell együtt mennetek a bankba személyazonosításra.

Ahhoz, hogy ezeket kijátszd, tehát úgy vállaljon kezességet a párod, hogy nem tudja, hogy mihez vállalja, csalásra van szükség.

2023. máj. 3. 23:29
 16/41 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy olvasom, nem csak a párod, de egyszersmind a bank ellen is elkövetsz ezzel csalást.

[link]

2023. máj. 3. 23:32
 17/41 A kérdező kommentje:

De én veszem fel a hitelt nem érted??:D

Na mindegy kar volt be kérdezni ide úgy látom.

Szép estet mindnekinek :)

2023. máj. 3. 23:33
 18/41 anonim ***** válasza:
78%

Adós és adóstárs egyetemlegesen felelnek a hitelért, tehát együtt vennétek fel.

Te egyedül nem tudsz felvenni, ezért kéri a bank, hogy legyen adóstárs.

2023. máj. 3. 23:36
 19/41 A kérdező kommentje:

Hallod állj már le :))

Azért mert nem azt akarom mondani hogy haho bocsi sz@rba vagyok vegyünk már fel nekem hitelt. Hanem azt hogy haho segítsünk már xy-nak meg nem csalás

2023. máj. 3. 23:36
 20/41 anonim ***** válasza:
39%

21: DE.

Melyik szót nem érted? A károkozást vagy a megtévesztést?

2023. máj. 3. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!