Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jártál már úgy hogy előre...

Jártál már úgy hogy előre utaltál egy csomagért de nem kaptál semmit?

Figyelt kérdés
nem jártam még így szerencsére, de érdekelne ha ilyen esetre le van screenshotolva a beszélgetés, és a rendőrségen feljelentésre kerül, utána mennek a dolognak és visszakapod a pénzed? hiszen ha utánvétes, ha előre utalós a dolog ha átvernek simán kinyomozható bármelyik esetben, minden adata mentésre kerül, hiába törli ki a beszélgetést vagy törli le saját magát az adott oldalról. csak akarni kell ugye, foglalkozik ilyesmivel a rendőrség, vagy senkit nem érdekel és jön a szokásos "sajnos lezártuk a nyomozást eredménytelenül" papír x hónap múlva?
2023. máj. 2. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem több embert károsított meg akkor nem igazán fognak foglalkozni vele. Főleg ha piti összegről van szó 5-10 ezer forint. Azt fogják mondani,hogy tanulópénz.
2023. máj. 2. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem jártam így, mert kizárólag olyan helyről vásárolok (Vatera, eBay, AliExpress) ahol az eladóknak el tudom olvasni az értékeléseit. És aki 95% alatt van, attól nem vásárolok, nem utalok előre, mert lehet, hogy zűrösre fut az adásvétel. Jófogásról, vagy hasonló helyekről NEM veszek semmit.
2023. máj. 2. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Magyarorszagrol is kaptam meg Kínából is. A kínai pénz visszajart a magyar elúszott.
2023. máj. 2. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Még az sem biztosíték, hogy megkapod a csomagot.

Egyik barátom pl. rendelt Kínából egy gyönyörű, hófehér telefont. Igazán szép volt és okos, hasonló itthon nem volt kapható.

A telefon rendben megérkezett, egyetlen aprócska gond volt vele: nem volt IMEI-száma, s nem is lehetett megoldani, hogy legyen. Szóval, minden funkciója működött, csak épp telefonként nem lehetett használni.

2023. máj. 6. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!