USDT küldés Coinbase-en, de nem megy, mert átlépem a keretem?
Coinbase-en USDT-t akartam küldeni egy címre, de a tranzakciós díjjal pont átlépem a keretemet. (315-öt küldenék, 317,19-em van fent, a díj pedig 3,553). Sajnos nem tudok rá többet tölteni a heti limit miatt, ami nálam 300 euró. Át tudna dobni valaki 2 (kettő) USDT-t? Jövő héten visszaküldök 10-et (tíz), amint megnyílik a heti limit.
Tudom, nem sok esély van erre, de gondoltam megpróbálom, mert sürgős. Köszi.
1. nyilván, de mivel becsületes vagyok, nem kértem volna be 22 embertől - értem, hogy ez egy anonim oldal (ezért írtam, hogy itt erre nem sok esély van, hogy ezt bárki elhiszi, csak reméltem 2 dollár nem akkora összeg, akár be is kockáztatja valaki, bár igaz, hogy 10 sem akkorra összeg, amit visszaküldtem volna, hogy valami baromi nagyot lehetett volna szakítani rajta)
2. sajnos senkit nem ismerek akinek van, én is most csináltam Coinbase-számlát, mert ezt el kellett küldenem. 315-öt kellett küldenem, és nem tudtam, hogy a Coinbase-nek 300 eurós heti vásárlási limitje van, úgyhogy a küldéskor jól meglepődtem.
De semmi baj, elfogadták, hogy csak 313-at küldök, így a tranzakciós díjjal együtt kijön, szóval a kérésem már nem aktuális.
Egyébként azt tudjátok, hogy akinek küldöm, látja az e-mail címemet, ahonnan küldtem vagy csak hogy valahonnan pénz jött vagy az USDT-címemet látja?
Még mindig nem értem hogyan küldtél 313-at, ha 300 a limited, de örülök, ha megoldódott. Kommunikációval általában rendezhetők az ügyek.
Ez a Coinbase amúgy mi? Egy kriptotőzsde?
4. Köszi :) Igen, a kommunikáció segít :) Felvetettem, hogy vagy most tudok küldeni 313-at vagy várok jövő hétig és küldök 315-öt - kevésbé számított neki ez a különbség, úgyhogy szerencsére megoldódott.
300 eurót lehet egy héten egyszerre feltölteni (erről fogalmam sem volt, mert most regisztráltam, lehet, hogy később emelni lehet a limitet).
Az USDT pedig dollárban megy, 1:1-hez (ezt is most tudtam meg, hogy ez a Tether másik neve :D ). Tehát vettem 315 USDT-t, és akartam küldeni. De kiderült, hogy ha nem e-mail címre küldöm, akkor X tranzakciós díja van. Tehát akartam még venni, de már csak 3 eurónyit engedett a rendszer, ez meg pont nem volt elég arra, hogy el tudjam küldeni a teljes 315-öt.
Szóval ez hosszan a történet.
Kriptotőzsde, meg lehet hozzá pénztárcát is kapcsolni, de nem sokat tudok róla, eddig azt is csak hallomásból.
Ha valaki majd erre jár, és tudna válaszolni, hogy a fogadó fél látja-e az e-mail címemet vagy milyen információt lát, hálás lennék.
Vagy majd felteszek egy másik kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!