Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal vagy bankkártya?

Paypal vagy bankkártya?

Figyelt kérdés

Szerettem volna egy szolgáltatás árát kifizetni paypal-lal a neten. Ki is jelöltem, hogy paypal, de mikor továbbmegyek kéri a bankkártya adataimat.

Akkor miért paypal a fizetési lehetőség, ha bankkártyaadatokat kér?

2023. ápr. 23. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Talán, mert a PayPalon keresztül fogad el a cég bankkártyákat?...
2023. ápr. 23. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha pedig megújuló előfizetés akkor minden esetben kötelező a bankkártyát megadnod
2023. ápr. 23. 18:33
 3/6 krwkco ***** válasza:

Nekem ellentétes a tapasztalatom azzal, amit 1 és 2 írt. Havi díj a paypal-on keresztül. Csak a paypal kapta meg a kártyaadataimat és működött.

Nem egy csaló oldal ez? Vagy a fizetés mégsem a paypal-on keresztül történik, annak ellenére, hogy oda kattintottál?

2023. ápr. 23. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Hogyha nincs még hozzáadva kártya a fiókjához és előfizetni szeretne akkor kérni fogja a PP a kártyát.
2023. ápr. 23. 22:53
 5/6 krwkco ***** válasza:

Naná, hogy a paypal kártyát kér. Akkor, amikor az ember paypal fiókot regisztrál. Egyszer. De az oldal, ahol a kérdező előfizet, nem kérhet kártyaadatokat.

Vagy a kérdező annyira naív lenne, hogy nincs is regisztrált kártyája a paypalnál és azt hiszi, hogy a paypal majd a semmiből fizet?

2023. ápr. 24. 06:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kötelező megadni a kártyát regisztrációkor, simán lehet, hogy csak egy PayPal számlája van hozzáadott kártya nélkül.
2023. ápr. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!