PayPal használók! Melyik megoldást választottátok? És miért?
Kezdő PayPal használó vagyok. És nem tudom hogy a bankszámlámat, vagy a bankkártyámat csatoljam a PayPal hoz? Esetleg mindkettőt?
Ti melyik megoldást választottátok és miért? Egyáltalán mi a különbség a kettő között?
A bankkartya csatolas arra jo, hogy ha peldaul termekert fizetsz Paypallal, akkor a bankkartyadat terheli meg az adott osszeggel a Paypal, nem kell kulon feltoltened a PayPal egyebkegedet.
A bankszamla csatolas arra jo, hogy a PayPal egyenlegedet at tudd utaltatni magadnak a sajat bankszamladra (peldaul ha penzt kapsz valakitol PayPalon belul)
Haló, #1 vagyok.
Feltételezem a 3,5,7 válaszokat mind ugyanaz az ember írta, aki a jelek szerint Németországban lakik.
Amit leírtál, az az eurózónában valóban működik (SEPA direct debit a neve annak, amikor a bankszámládról szedik be közvetlenül az adott összeget), magyarországon viszont nincs ilyen lehetőség, itt csak a bankkártyát tudja beterhelni a PayPal, a bankszámlát nem.
Ha ezzel rám céloztál, én mondtam hogy kezdő PayPal os vagyok. :)
Egyébként, a PayPal számít fel bármilyen jutalékot a haszálatért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!