Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az normális, ha mindenbol a...

Az normális, ha mindenbol a legolcsobbat akarom venni, pedig a dragabbat is ki tudnám fizetni?

Figyelt kérdés
Legyen az ruha, kaja, barmi.

2023. ápr. 21. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Bírom, hogy mindig nyomatják itt az "egészséges kaja" dumát, aztán lefogadom, az egyik fele bagózik, a másik fele meg piál vagy semmit nem sportol.
2023. ápr. 21. 20:10
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

#8 Hát a ruha az aztán pont egy olyan dolog, ahol az ár és a minőség legtöbbször nem függ össze.

Van olyan olcsó pólóm, amit 15 éve hordok, meg e-bayről rendelt 200 forintos zoknim, ami 2 éve bírja és volt olyan márkás, drága bugyi, ami fél év után tönkrement.

A nagy preztizsmárkánál csak a márkanevet fizeted meg. Pl. 20 ezer forint egy Guess sál. Na abból 3 ezer a sál és 17 ezer a márkanév.

Cipőbőért se adtam még soha 5 jegyű összeget, nekem ugyanis a 8 ezres Deichmann-os cipő is kibír 3 évet. Egy 32 ezres Nike nem fog 12 évet bírni, az tuti.

2023. ápr. 21. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:

#10 Így van, ár/érték arány a lényeg. Van, amiből tök fölösleges megvenni a drágát, másból meg muszáj legalább egy közepes árut venni, mert az olcsó gagyi.

Pl. farmerből tök baromság a 25-30 ezrest venni, mert a 7-8 ezres is ugyanazt tudja, ezt már a Mythbusters is bebizonyította.

Telefonból viszont az ilyen 20-30 ezres olcsó vackokat nem szabad venni, mert csak szívni fogsz vele, muszáj legalább egy 60-70 ezrest venni, ami már használható.

2023. ápr. 21. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a kaján és a műszaki termékeken nem spórolok. Ezekből mindig a legjobbat igyekszem vásárolni, ami értelemszerűen drágább is. Ruházatban viszont bőven megfelel a közepes árkategória, ami mondjuk nálam pl. a C&A-t jelenti. Pl. szerintem soha nem fogok Hilfiger és társai pólót venni, pedig közelebb áll a nettó fizum az 1M-hoz, mint az 500E-hez.
2023. ápr. 22. 08:17
 15/16 anonim válasza:
Akkor minek dolgozol? Nem ertem...
2023. ápr. 24. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha jól el van tervezve a pénzügyed, akkor ez nem gond.
2023. ápr. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!