Rendelt már valaki a 3fvape.com-ról?
Figyelt kérdés
Lehet belefutottam egy csaló hálózatba, még nem tudom de nagyon úgy tűnik. A Bringallpay-on keresztül intézik a kártyás fizetést, indokuk az hogy egyes bankok nem támogatják az ő üzletüknek a fizetést.
Szval nem tudom mi lesz, több fajta hamis webhelyekkel dolgoznak, ahonnan profi módon lehet rendelgetni! életembe nem találkoztam még ilyennel, le vagyok döbbenve! szerencse hogy csak 24$ került levonásra, majd 3-4 hét múlva leírom mire alakult a helyzet.
2023. ápr. 21. 09:25
1/2 A kérdező kommentje:
Helyesbítek a Bringallpay az ami nagyon gázos! ha rákerestek látjátok is majd! annyi plusz infóm lett a kiírás óta hogy a 3fvape tán megbízható, de csak 1-2 rendelésről lehet olvasni most 2023-ba. A kártyás fizetés náluk elég nem jól van megoldva, van legalább 3 lehetőség és vagy sikerül vagy nem. Most várom hogy legyen nyomköv számom, ha az mozdulni fog az már félsiker lesz!
2023. ápr. 21. 16:17
2/2 A kérdező kommentje:
Azóta megérkezett! teljesen rendben vannak! fizetni jüan-ban kell, és nem közvetlen hozzájuk meg a zsé hanem a Bringallpay-hoz! Igaz 100% 1-es értékelései vannak, de e téren hogy ebből az üzletből rendelsz semmi problema nem fog érni, fizetéskor pedig jelenleg a legutolsó a kizárólag mastercardal, opciót kell választani, az előző kettő nem müxik. Ha nem érkezne meg a csomagod, és nem adna az üzlet visszatérítést, akkor fordulhatsz a bankodhoz, szinte alig kell nekik vmi kézzelfogható, és visszaküldik a vételrat.
2023. máj. 12. 10:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!