Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Telonline.hu webshop mennyire...

Telonline.hu webshop mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Utánvéttel rendelni nem lehet, szállítás ingyenes. Ez gyanús nekem, a hírhedt csomagpostás.hu nevű átverős webshopra hajaz.

#rendelés #webshop #telonline
2023. ápr. 17. 04:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miért ilyen oldalakról vásároltok amúgy? Miért nem jobb, ha hamar megérkezik a termék, van számla, elállás, garancia, és garantáltan eredeti?
2023. jún. 13. 19:32
 12/20 MSmester111 válasza:
Én június 3-án rendeltem, de még nem kaptam értesítést a feladásról E-mailben kértek türelmet, de ma 20-án még mindig semmi hír a szállításról.
2023. jún. 20. 08:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért rendeltem innen, mert az alaplap, amit kinéztem, mindenhol 28 ezer volt, innen meg megkaptam 18-ért. Maga a webshop is ezzel érvel, h igaz h lassúak, de cserébe olcsók.
2023. júl. 17. 09:21
 14/20 anonim válasza:

Mostmár "megbízható"!

Mert már nem üzemel:

[link]

2023. aug. 2. 13:06
 15/20 Posza válasza:
Két hónapja leadtam a rendelést egy közel 60 ezer forintos termékre, de nem érkezett meg. Mivel többszöri felszólításra sem utalták vissza a pénzem, két hete feljelentettem őket. A nyomozó azt mondta, már folyik ellenük nyomozás, korábban is volt már pár feljelentés. Remélem még időben bezártatták a boltot tegnap - bár a szintén csaló barberbolt.hu nevű másik boltjuk még most is üzemel. Bízom benne, hogy még nem cukrozták el a pénzem a sok károsultéval egyetemben, és még viszont látom a pénzem...
2023. aug. 3. 17:19
 16/20 anonim válasza:
Hasonló az összeg, ugyanígy jártam velük. Létrehoztam egy csoportot a Facebookon: “Tel online károsultak” néven. Én májusi rendelés leadás után kezdtem el gyanakodni, így felírtam az oldal akkori és új címét, ami az infóknál szerepelt. Illetve most a helyén működő barber shop lesz véleményem szerint, ahol az Úriemberek “üzletelnek”. Minden hasznos infót jó lenne bedobni ebbe a csoportba, és hogy ki merre meddig jutott éppen jogi vagy más úton..
2023. aug. 24. 15:20
 17/20 TéeS válasza:
Ez egy zárt csoport? Nem találom. Csatlakoznék... :(
2023. szept. 4. 11:05
 18/20 Posza válasza:
Szeptember 21-én végre visszautalták számomra a vételárat(lásd a korábbi aug. 3-i hozzászólásomat)...
2023. szept. 29. 15:39
 19/20 pralexa1 válasza:
Ez színtiszta lenyúlás, lopás, ezt így mondjuk. Nem szabad előre fizetni nekik, mert azt már nem látja viszont az ember, sem semmilyen árut nem lát. 0806 rendelés máig nem jött meg, nem is igen fog. Botor módon előre fizettem, nem kellett volna. Megtévesztő, hogy simple pay-jel fizet az ember, meg az MPL is szállítójuk a foxpost mellett.
aug. 29. 10:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Posza van egy jó hírem már a [link] se üzemel
okt. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!