Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik ha a vateráról...

Mi történik ha a vateráról rendelek de a rendelés után meggondolom magam?

Figyelt kérdés

Akartam valamit rendelni de nekem tul bonyolult az egész. Először is a fiókot nem tudtam visszaigazolni mert a külföldi telefonszámomra nem jott meg az sms, magyar számom meg nincs.

Szoval regisztráció nélkül vásároltam. Aztán én ugy gondoltam hogy a fizetésnél majd a vaterán keresztül fizetek bankkartyaval, de vásárás után jöttem rá hogy ilyen opció nincs, ez nem Amazon, csak egy email jött az eladó adataival. Egy kis utánajárással rájöttem hogy majd az eladó elküldi a számla számát amire utalom a pénzt, ekkor ő küldi a terméket. A szálltási cim foxpost automata, valaki atveszi majd nekem mert én még külföldön vagyok és majd megkapom tőle ha hazaértem.

Viszont nincs magyar bankszámlám, igy az utalásnak lenne dija és idő is mire megkapja a pénzt.

Ha megbeszélem vele hogy tekintsük ezt semmisnek es majd egy Magyarországi rokon/ismerős megviszi vaterán, én meg majd vele, azaz a magyar rokonnal, ismerőssel lerendezem az anyagiakat akkor ez igy működik?

Gondolom rossz értékelést adna ha lenne visszaigazolt fiókom de én regisztráció nélkül vásároltam.

2023. ápr. 16. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezt bonyolítani?

Az eladó elküldi a számlaszámát, te azt elküldöd ismerősödnek ő utal. Nem fogja érdekelni az eladót, hogy milyen számlaszámról jön a pénz.

Ti meg haveroddal majd elintézitek egymás közt. Minek még 1 kört futni?

2023. ápr. 16. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlbonyolítod!

Írj az eladónak, hogy majd xy utalja neki a lóvét, a közleménybe meg beírja a te neved utaláskor, aztán meg megadod az ő mobilszámát, mert csak magyarországi mobilszámot fogad el a foxpost.

2023. ápr. 17. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!