Emag részleges csomagátvétel, mit tennétek?
Rendeltem egy terméket az emagtól, írták, hogy adnak hozzá 3 darab ajándékot is X értékben. Nekem ezekre nincs szükségem, de ha már adják, akkor oké alapon megrendeltem.
Most jött az értesítő, hogy külön jön a csomag, először az, amit rendeltem, automatába jön, ott fogom fizetni. Az ára kevesebb, mint amire emlékeztem, lejjebb görgettem, és látom, hogy a 3 ajándék majd külön, később jön, de azért is fizetni kell, annyit, amennyivel az első olcsóbb.
Arra gondoltam, hogy az első csomagot átveszem, majd a másodikat nem. Ebből lehet baj? Nem találtam módot arra, hogy csak a második csomagot mondjam vissza, csak az egész rendelést lehetne törölni. Mi baj lehet abból, ha a részleges rendelést veszem csak át? Nem lett előre fizetve semmi. Szállítási költség nincs.
Nem volt opció az ajándékok törlésére.
Köszi a választ.
Aki lepontozta a válaszolót, az leírná, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!