Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más is használhatatlannak...

Más is használhatatlannak tartja a szép kártyát?

Figyelt kérdés

Nem tudom elkölteni, mert kb. csak arra jó, hogy mérgezzem magam éttermi kajákkal, hogy megmasszírozzák a lábam, vagy hogy úszni járjak.

Semmi értelme számomra, utoljára akkor tudtam venni valamit, amikor lehetett élelmiszert is.

2023. ápr. 16. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Abból megyünk nyáron strandra, kalandparkba a gyerekekkel.

De a benti ebédet is abból fizetem.

A gyerekre is abból vettem egy drága kabátot.

Az is pénz, de azt ingyen pénznek veszem, ezekre pedig a számlapénzt nem költeném ennyire lazán

2023. ápr. 17. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van, akinek hasznos és van akinek nem. Aki amúgy is járna nyaralni, étterembe, színházba stb, annak hasznos, mert spórol vele.

Nekünk, akik kenyérgondokkal küzdenek, sajnos haszontalan, mert konkrétan csak elb@szni tudjuk. Persze, elviszem a gyerekeket színházba meg mekibe, de mennyivel jobb lenne, ha vehetnék abból a pénzből rendes ételt és nem az 50 forintosokat pakolásznám, hogy tésztát vegyek vagy kenyeret? Vagy ha mondjuk vehetnék egy kis gyümölcsöt

2023. ápr. 23. 06:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó teljesen egyetértek. A Szép-kártya nem helyettesíthetné a megfelelő fizetést (más kerdés hogy sok helyen ezt kvázi hozzáadjak a nettó fizetéshez de ez nem így működik.) Mivel ez nem költhető bármire, csak turizmus-vendeglátásra.

Normális esetben ez egy plusz kéne legyen a rendes megélhetésen felül. Más kérdés hogy sajnos ez nem minden esetben így van. Akinek alacsony a rendes fizetése azon nem sokat segít a Szép kártya.

2023. máj. 2. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!