Más is használhatatlannak tartja a szép kártyát?
Figyelt kérdés
Nem tudom elkölteni, mert kb. csak arra jó, hogy mérgezzem magam éttermi kajákkal, hogy megmasszírozzák a lábam, vagy hogy úszni járjak.
Semmi értelme számomra, utoljára akkor tudtam venni valamit, amikor lehetett élelmiszert is.
2023. ápr. 16. 14:48
2/13 anonim válasza:
Én imádom. Olcsóbban tudom kivenni azt a kis aprót a cégből. Ebből veszek edzésre bérletet, koncertjegyet, wellnesselni megyünk belőle, meg néha étterem is.
3/13 anonim válasza:
Valoszinuleg van rajtad kivul mas is, aki hasznalhatatlannak tartja, igen.
4/13 A kérdező kommentje:
3:
Köszönöm az együttérzést. Lehet hajléktalanokat meg kóborkutyákat fogok etetni vele, jobb ötletem nincsen.
2023. ápr. 16. 14:58
5/13 anonim válasza:
Nem kell itt bejelentened, hogy mit fogsz csinálni vele, húzhatsz vele kokain csíkokat is, vagy használhatod poháralátétnek, teljesen irreleváns számunkra.
7/13 anonim válasza:
Nem csak mc-ben lehet használni, hanem rendes éttermekben is.
De lehet koncertre menni, nyaralni, vitamint venni. Bizonyos sporteszközöket, kondibérletet stb.
8/13 anonim válasza:
Kérheted kp-ra is. Kicsit több járulékot vonnak, de költheted amire akarod.
9/13 anonim válasza:
Ne junkfoodot rendelj rajta hanem, rendes étteremből vagy menzakaját. Ez most komolyan probléma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!