Ingatlan árak/környék, Győrben élők tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Révfalu érdekelne, azt tudom régen szuper volt, nyugis (és drága), mert kb 15 éve barátaink ott laktak és sűrűn mentünk hozzájuk (azóta ők már külföldön élnek). Most nem olyan rég jártunk arra újra és meglepődve láttam mennyi új ház / lakás épült számomra kicsit elvesztette a varázsát, de még mindig jónak tűnik azért. A kérdésem, hogy mennyire "élhető"? Házban gondolkodunk nem kell új építésű, de a régebbieknél hatalmas a különbség árban...neten találtam ott 40 millióért is eladót meg 200 millióért is egy utca különbséggel, melyik ár a reálisabb mindent figyelembe véve?
Köszi előre is győriek a segítséget.
2023. ápr. 15. 18:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!