XII kerület Németvölgy,gébics utca,milyen környék?
Figyelt kérdés
A dédim nemrég elhunyt,apu örökölte a lakását,egy
104 m2 régi téglalakást.
Nem igazán tartotta velünk a kapcsolatot, eléggé "nehéz" természet volt apu szerint,ha szóba került a dédit csak nagyságos asszonyként nevezte.
Eléggé sznob lehetett,a nagyapámmal a dédim megszakította a kapcsolatot,mikor úgymond "rangon alul" nősült.
A nagyszüleim temetesére se volt annak idején hajlandó elmenni a dédim
( a saját fia temetésére)
2023. ápr. 15. 14:26
1/6 anonim válasza:
A családi kapcsolatokhoz nem tudok hozzászólni, meg nem is szeretnék. Budai polgári környék. Tehát átlagnál sokkal drágább még akkor is, ha az ingatlan nem luxus.
2/6 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,nem voltam ott soha,csak pár képet láttam róla nemrég a lakásról.
Ilyen régi nagy erkélyes téglalakás,magas belmagasságú,3 szobás.
2023. ápr. 15. 14:47
3/6 anonim válasza:
Mi itt lakunk ebben az utcában 44 éve. Csodálatosnak tartjuk. Közel van a tömegközlekedéshez és jók a bevásárlási lehetőségek, mégis csendes, zöldövezet.
4/6 A kérdező kommentje:
El fogja apu majd adni.
2023. ápr. 15. 14:58
5/6 anonim válasza:
Én is a környéken lakom. Először is, ez Budapest legdrágább kerülete. Nyugodt, biztonságos utcák, jómódú emberek, és rengeteg zöld terület jellemzi. Imádok itt élni! Az érdekes, hogy itt születtem, de mikor gyerek voltam, a szüleimmel máshová költöztünk, míg végül 12 éve sikerült visszaköltöznöm ide.
6/6 anonim válasza:
Én arra dolgozom, rendkívül jó környék, szívesen laknék ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!