Szerintetek mi a legjobb befektetés most egy 20 éves nőnek?
Legjobb befektetés saját magad vagy, szaktudás, egyetemi végzettség egy versenyképes szakon, amivel magasabb fizetésért tudsz dolgozni, például villanyszerelő, programozó.
Saját vállalkozás - amihez értesz és hajlandó vagy extra energiát fektetni - hosszútávon szintén kifizetődő. Ennél semmi se fog több pénzt termelni!
Részesedést is vásárolhatsz más cégekben a tőzsdén keresztül, így viszont a profitnak csak egy része landol nálad. Előtte érdemes megtanulni céget elemezni, hogy megfelelő válllatokba fektesd a pénzed.
Rövidtávra pedig ott az állampapír, amelyhez könnyen, alacsony kockázattal hozzáférsz váratlan kiadás esetén.
Hogyha előbbiekből már egy nagyobb összeg gyűlt össze, elgondolkodnék ingatlanon, amit ki tudsz adni, akár garázs, akár lakó ingatlan.
Elnézést kérek a válaszért de valóban a kinézeted is előrébb vihet a karrieredben vagy az élet más területén.
Szilikon mellek.
Önfejlesztés kurzusokkal: Például agilis projekt menedzsment, cloud consultant, power BI, MySQL. Vagy még Workday. Ne magyart, hanem nevesebb oldalon angolul végezd el. udemy, Linkedinlearning, coursera.
Ne add fel a kriptózást. Én már nem bízok passzív jövedelmű cégekben, de az hogy tartom a remek coinjaimat/tokenjeimet és mellette kereskedek is, én személy szerint előbb-utóbb kifizetődőnek tartom és már tapasztaltam is. 29/F
Egy Sugardaddy, vagy egy kőgazdag pasi.
Előnye, hogy nem is kell befektetni, csak lefektetni.
Pin@val mindig is lehetett sok pénzt keresni, ha az ember ügyesen használja.
Manapság meg már nem is ciki, sőt, kimondottan menő, pulgárpukkasztó dolog ki is mutatni honnan van a luxus.
Aki ismeri a viccet:
Nem orálból megélni szopás, hanem 40 évet lehúzni a csavargyárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!