Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A fodrászok sosem fogják...

A fodrászok sosem fogják megérezni a válságot? Bármelyikkel beszélek mindegyik tele van és milliókat tesznek el havonta.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Attól, hogy válság van, még nő az emberek haja, és nem fogják megtanulni otthon levágni.
2023. ápr. 9. 04:29
 12/30 A kérdező kommentje:
Csak gondolná az ember, hogy ilyen esetekben nem a 6-7 ezres hajvágás a prioritás, de tomve vannak az üzletek mégis
2023. ápr. 9. 09:39
 13/30 anonim válasza:
Az én fodrászom is keres ennyit.
2023. ápr. 16. 16:31
 14/30 anonim ***** válasza:

Ezt írtam egy burkolós kérdés alá,de itt is érvényes:

Azt magyarázza már nekem el valaki, hogy akkor hova teszik a pénzt? Én ismerek multinál lévő felső vezetőket, olajmérnököt, meg pár diplomást, aki ténylegesen megkeresi a nettó 1-1,5 milliót. És jobban él mint a környezetemben lévő vállalkozók nagy része. Egyedül 2 vállalkozót tudok akik talán jobban élnek, de ők már olyanra nőtték magukat (már legalább 10 éve vállalkoznak), hogy saját emberei vannak, ők már nem nagyon dolgoznak fizikai munkát.

2023. ápr. 16. 17:38
 15/30 A kérdező kommentje:
A fodrászok akiket ismerek folyamatosan új autókat vásárolnak, nyaralásokra járnak sokat buliznak, ezekre könnyen elmennek a milliók
2023. ápr. 16. 18:11
 16/30 anonim ***** válasza:
Én ismerek pár fodrászt, de egyik sem keres 1 milliót ebben biztos vagyok. Átlagnál valószínűleg többet keres, aki vállalkozik, de ritka lehet. Ha így lenne akkor mindebki szakmunkás lenne meg fodrász, manikűrös.
2023. ápr. 16. 18:20
 17/30 anonim ***** válasza:
#16: Engedd el, a kérdező egy troll, akinek az a becsípődése, hogy a fodrászok milliomosok. Számtalanszor beleálltunk a vitába, de nem fogja fel, hogy a bruttó 6-7k hajvágást felszorozva a napi 16 emberrel, akkor nem a nettó profitot kapja. Ezért azt hiszi, a világ legjövedelmezőbb munkája a hajvágás. Nem lehet eltántorítani
2023. ápr. 16. 18:53
 18/30 anonim ***** válasza:
#18: a legjobb egy fodrász-burkoló vállalkozó :))
2023. ápr. 16. 18:58
 19/30 anonim ***** válasza:
#18: Hát még, ha fel kellene újítani az igazgatói külön mosdót az alapítványi suliban :D
2023. ápr. 16. 19:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi ezen olyan vicces. Én 14000 forintot szoktam otthagyni fodrásznál: félhosszú haj festés-vágás-melír. Számlát nem mindig kapok. Számla nélkül ez elég jó órabért jelent. És ez nem pest.
2023. ápr. 16. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!