Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A fodrászok sosem fogják...

A fodrászok sosem fogják megérezni a válságot? Bármelyikkel beszélek mindegyik tele van és milliókat tesznek el havonta.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 8. 13:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
73%
Ugy tudom 2029.12.07-tol kezdve meg fogjak erezni.
2023. ápr. 8. 13:35
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
A fodrászok milliókat keresnek?
2023. ápr. 8. 13:47
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

2-es nem tudtad? Tegnap elment mellettem egy Lambo az M3-ason, az oldalán ott volt a hirdetés, hogy péntekenként akciós az őszhaj fedés.

Múlt héten pizzát vittem ki egynek, húszezrest adott borravalónak. Kérdeztem, hogy biztos ennyit akar-e adni, azt mondta mindenkinek ennyit ad, mert nem tudja hova tenni.

2023. ápr. 8. 14:17
 4/30 anonim ***** válasza:
30%
Nem bizony. mi tettünk azért, hogy ne érezzük, te meg bejársz az utált munkahelyedre fix órabérért.
2023. ápr. 8. 14:19
 5/30 A kérdező kommentje:
El lehet viccelni, de tény hogy brutálisan sokat keresnek és nem látszik semmi csökkenés
2023. ápr. 8. 14:22
 6/30 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy menj el akkor te is fodrásznak és kész. Sose értettem ezt. Én mérnökként jöttem ki az egyetemről 25 évesen es akkor szembesültem vele, hogy milyen szarul keresnek egy szakmunkáshoz képest. Ezért kitanultam egy szakmunkát utána 2 év alatt és elkezdtem vállalkozni. Már 8 hónapja csinálom és nem bántam meg. A kezdeti mérnök fizetésem 3 szorosát keresem meg.
2023. ápr. 8. 14:33
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahol te élsz ott lehet, hogy így van. Én azt látom, hogy errefelé sokan bezártak a rezsi emelés miatt. Nem is fognak kinyitni.
2023. ápr. 8. 14:42
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

#5 Nem vicceltem el, tényleg fodrász vagyok. Széket bérlek Bp 9. kerületben. pár éve induláskor úgy épült a vendégköröm, hogy az utcáról estek be az emberek, 0 marketing költség mellett. Ma kb a munkanapom 95%-a foglalt, sima ff hajvágást már nem is vállalok, inkább festek, melír, menyasszonyi frizurák, póthajazás. Múltkor kiszámoltam, hogy 7500 Ft a tiszta, adózott átlag órabérem / hó, és nem dolgozok 8 óránál többet. Kb valós munkám az 150 munkaóra/hó, ez ez 1-1,2m forgalom csak a vágásból. Emellé még van termékértékesítésem is, hajbalzsam, sampon, hajlakk, vitaminok stb. ami még kb 300e-es + bevételt jelent. Szóval 1,4-1,5m/hó a bevétem csak magamra. Költségem kb 250-350e ft/hó

Ha minden jól megy, akkor augusztusban meglesz a hitelmentes saját szalon.

2023. ápr. 8. 15:33
 9/30 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen reális. Egyetértek, és ennél jóval többet is tudsz majd keresni augusztustól
2023. ápr. 8. 16:55
 10/30 anonim ***** válasza:
Már hiányoztál. Még mindig sokat keresnek a fodrászok, nem fizetnek helypénzt/bérleti díjat, nincs anyag- és rezsiköltségük...
2023. ápr. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!