Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Tegyükfel hogy vásárolsz egy ruhaboltban,minden szuper aztán hazaèrsz ès megnèzed a blokkot de feltűnik h 1termèk duplán lett beütve.

Èrdemes vissza menni ? Vagy haggyam?

#Ruhabolt#
2023. ápr. 6. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi pénzről van szó, milyen messze van a bolt és mikor történt a vásárlás. Ha 24 órán belül könnyen vissza tudsz menni, akkor megpróbálnám, mert még talán megvan a felvétel.
2023. ápr. 6. 19:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Ahogy az 1. hszó írja. Én visszamennék, csináljanak leltárt, van kamera. Mennyit fizettél? Én nem hagynám, >2000 mennék,kulturáltan, de mennék.
2023. ápr. 6. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Alapesetben a pénztártól való távozás után...

Viszont 2023-ban ha csak nem a sarki kínai turkálóról van szó akkor van kamera. És ahol van kamera az MINDIG a kasszát veszi elsődlegesen (és csak utána tesznek máshova). Ez esetben vissza lehet nézni, a blokkon ott a pontos időpont.

2023. ápr. 6. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:

Mindenhol az van, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el, ki van írva.

Ott kell megnézni a blokkot, hogy stimmel-e.

Max. azért mennék vissza, ha a chip benne maradt véletlenül a sietségben.

De ha messze van, akkor DIY-videó segítségét venném igénybe erre is.

2023. ápr. 6. 21:15
 5/15 A kérdező kommentje:
A bolt neve New yorker gondolom mindenki ismeri. Nègyezer párszáz forintrol lenne szó.(azèrt irtam így hogy nem akarom h törlèsre kerüljön a kerdes) a vásárlás ma törtènt dèlután..de hazaèrkezès után jóval lett megnèzve a blokk ès már nem mentem vissza 1órás az út oda,esetleg ha szombaton be megyek?
2023. ápr. 7. 03:23
 6/15 krwkco ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen ruhadarabról van szó. Pl. egy lila kalapból senki nem vásárol kettőt és akkor nyilvánvaló a tévedés. De pl. fehérneműből vehet két egyformát az ember.
2023. ápr. 7. 07:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Egy pulcsiról van szó.
2023. ápr. 7. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Szombaton már lutri én egyébként tuti vissza mentem volna bár az más kérdés hogy nekem egy busz és oda vissza fél óra vagy még annyi se. Majd írd meg mit csináltál.
2023. ápr. 7. 15:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben
2023. ápr. 7. 17:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok...vissza adták a pènzt ès elnèzèst kèrtek,azt mondták hogy valoszínű a geppel volt valami.
2023. ápr. 8. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!