Érdemes óvatosan venni, ha a neten egy bolt mélyen áron alatt árul?
Tele van a gyk olyan kérdésekkel, hogy "rendeltem a xxx webshopból xxx értékben terméket, bankkártyával, vagy átutalással kifizettem, de nem érkezett meg, azóta a webshop ügyfélszolgálata nem válaszol, mit tegyek?"...
Szerinted? 😂
Hülyéskedsz??? Ha linkelné a webcímet, azonnal lecsapnánk az 1/3 áron kínált márkás gyógyászati termékére és neki nem jutna. 😂
Amúgy a kérdés szerintem reklám akar lenni, bújtatva. 😂
Mégis mi az a "márkás gyógyászati termék", kedves kérdezőnk, ami az egyik boltban harmadáron kapható, mint mindenhol máshol? Nem lehet, hogy esetleg hamis termék?
Most foglalt le a NAV egy kamionnyi hamis játékkonzolt, gondolom akkor egy gyógypárnát se nagy kunszt hamisítani. Kici kínai.
Ha felugrasz a fogyasztovedelem.hu oldalra ezt találod. Remélem ezzel zárható.
Jó napot kívánok!
A panaszom a következő a leakcioztuk.hu oldalon rendeltem egy elektromos terméket amit ki is fizetem ám a csomagban egy gagyi műanyag nem elektromos termék van,telefonszámuk ki van kapcsolva a cég nem elérhető ilyen esetben tudna segîteni hogyan kapom vissza a pénzem ?
Első képen szereplőt rendeltem a második képen szereplőt kaptam
A Leakcióztuk egy megbízhatatlan, jogsértő webáruház. Csak annak javasoljuk tőlük a vásárlást, aki szeret a pénze után futni. (FVA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!