Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes óvatosan venni, ha a...

Érdemes óvatosan venni, ha a neten egy bolt mélyen áron alatt árul?

Figyelt kérdés
Történetesen 1/3 áron egy márkás gyógyászati terméket. Amúgy minden drogériában kapható azonos áron.
2023. ápr. 5. 06:00
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
8 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes.
2023. ápr. 5. 06:35
 2/11 Fsms ***** válasza:
100%
Ha ekkora a különbözet valami nem stimmel, lehúzás. Hagyd ki.
2023. ápr. 5. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Amennyiben nem vagyok biztos az áruházban, csak utólagos KP fizetéssel rendelnék.
2023. ápr. 5. 07:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak megmutatod az oldalt, ránézésből megmondom neked hogy kajli.
2023. ápr. 5. 08:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tele van a gyk olyan kérdésekkel, hogy "rendeltem a xxx webshopból xxx értékben terméket, bankkártyával, vagy átutalással kifizettem, de nem érkezett meg, azóta a webshop ügyfélszolgálata nem válaszol, mit tegyek?"...

Szerinted? 😂

2023. ápr. 5. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Le ne írd véletlen a bolt webcímét, mert akkor esetleg rá tudnánk nézni és megmondani, hogy átverés-e!
2023. ápr. 5. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hülyéskedsz??? Ha linkelné a webcímet, azonnal lecsapnánk az 1/3 áron kínált márkás gyógyászati termékére és neki nem jutna. 😂

Amúgy a kérdés szerintem reklám akar lenni, bújtatva. 😂

2023. ápr. 5. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mi az a "márkás gyógyászati termék", kedves kérdezőnk, ami az egyik boltban harmadáron kapható, mint mindenhol máshol? Nem lehet, hogy esetleg hamis termék?

Most foglalt le a NAV egy kamionnyi hamis játékkonzolt, gondolom akkor egy gyógypárnát se nagy kunszt hamisítani. Kici kínai.

2023. ápr. 5. 20:50
 9/11 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 7. 10:47
 10/11 Fsms ***** válasza:

Ha felugrasz a fogyasztovedelem.hu oldalra ezt találod. Remélem ezzel zárható.

[link]

Jó napot kívánok!

A panaszom a következő a leakcioztuk.hu oldalon rendeltem egy elektromos terméket amit ki is fizetem ám a csomagban egy gagyi műanyag nem elektromos termék van,telefonszámuk ki van kapcsolva a cég nem elérhető ilyen esetben tudna segîteni hogyan kapom vissza a pénzem ?

Első képen szereplőt rendeltem a második képen szereplőt kaptam

A Leakcióztuk egy megbízhatatlan, jogsértő webáruház. Csak annak javasoljuk tőlük a vásárlást, aki szeret a pénze után futni. (FVA)

2023. ápr. 7. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!