Dollar tulajdonosok milyen kilatasok elott allnak?
Szerintem inkább a te válaszodnak nincs semmi értem. A kérdésem így szólt: “Ti mit gondoltok…”
Tehát olyanoknak a véleményére vagyok kíváncsi akik esetleg jártasak a témában sokkal jobban mint én (én nem nagyon vagyok képben)
Befektetik a dollárjukat, és jól keresnek a befektetésen.
Ennyire egyszerű.
Kevés pénzt váltogatni semmi értelme sincs. Jelenleg a dollár és az euro árfolyamot a magyar magas kamatszint befolyásolja, ha a kamatok lejjebb mennek, akkor az árfolyamok emelkedni fognak. Kérdés, hogy az állam meddig hajlandó 18%-on finanszírozni az államadósságot, szerintem erre már nem sok lehetőség van.
Én sokkal több dollárral játszom. Azzal megéri. A havi 2% eredmény nem túlzott elvárás, de ehhez tényleg sok pénz kell.
Igen, én is erről tettem fel kérdést, hátha valaki közelebb van a tűzhöz, mikor döntik be a dollárt, 3 tervről is tudok.
Nem láttam olyan prognózist, miszerint 385 fölé menne. Deviza vagy valuta?
"Igen, én is erről tettem fel kérdést, hátha valaki közelebb van a tűzhöz, mikor döntik be a dollárt, 3 tervről is tudok."
:D :D :D :D :D
Persze, jó kis összeesküvés elméletek! Hajrá! Aki szerint bedől a dollár, az miért nem shortolja komoly pénzzel? :D
"Kérdés, hogy az állam meddig hajlandó 18%-on finanszírozni az államadósságot, szerintem erre már nem sok lehetőség van."
Jelenleg a csodavárás állapotában van a gazdasági vezetés. A 18% kamattal megállították a forint mélyrepülését, de 2 dolog biztos:
- ezt sokáig nem lehet bírni
- ha leviszik a kamatot, vagy jön bármi turbulencia (lásd az CS és az amerikai bankok), akkor a forintot találják meg elsőnek
Most várják, hogy hátha valami olyan történik, ami megoldja a problémájukat (mondjuk az unió hirtelen úgy dönt, hogy mégis folyósítja a pénzt, amivel megoldható lenne a forint megtartása és a kamatok csökkentése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!