Milyen egy szakács élete?
Aki ebben a szektorban dolgozik,vagy dolgozott mesél nekem?
A focusoktatas.hu oldalon van egy masfel eves kepzes. Ez szerintetek ad annyi tudást,ami elég ilyen munkát vállalni?
Egy szakács könnyen el tud helyezkedni?
Ha elveszti a munkáját könnyen tud találni újat?
Mennyire megterhelő munka?
A legtöbb hirdetés nettó 400-500 ezer nettót kínál, heti 4 munkanapért. Gondolom ez 12-16 óra munkát jelent.
Megkíván bármi olyan kompetenciát, ami fontos?
25 éves vagyok. Belevágjak?
Ez,vagy a cukrász?





Abszolút hiányszakma a mezei büféktől a legmagasabb színvonalú éttermekig, és mostanra nem is fizet rosszul, mert nagyon sokan mentek külföldre, így az ottani éttermekkel kell versenyezni.
A nehézsége, hogy nagyon nem egyszerű meló. Nincs hétvége, nincs ünnepnap, mindig tolni kell, és ahogy írod ez nem 8órás meló.
Hogy érdemes e belevágni? Ezt neked kell tudni. Anyagilag nem rossz, kereslet mindig lesz rá (ez nem olyan, mint a gyári meló, hogy jön egy új robot, és mindenki mehet az utcára), viszont másrészt kőkemény munka, megterhelő fizikálisan és mentálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!