Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire és kinek jó, hogy a...

Mire és kinek jó, hogy a Lidl-nél le lehet kérdezni a termékkészletet chat-en?

Figyelt kérdés

Rájuk lehet írni, hogy van-e xyz áruházban kakóscsiga?

És ha ezt megkérdezem, akkor felhívják az adott boltot és gyorsan beszedetik a kakaóscsigát, hogy azt véletlenül se tudjak venni, ezért ha már ott vagyok vegyek más cuccot?

*A következő heti katalógusokban van ilyen hirdetésük.

2023. márc. 27. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a kakaóscsigára. De nálunk pl van itt a városban 3 lidl. Nonfood cuccok közül pl rettentő kelendőek a gyerek játszókonyhák és a gyere overálok (szó szerint láttam anyukákat vérben forgó szemekkel hajbakapni miattuk). Na, erre pl tök jó, hogy ne kúrjam el az egész délutánomat, hogy körbejárjam érte az egész várost, csak megkérdem chaten melyik boltban van 86-os cápás overál és kész.
2023. márc. 27. 23:56
 2/3 krwkco ***** válasza:
53%

"És ha ezt megkérdezem, akkor felhívják az adott boltot és gyorsan beszedetik a kakaóscsigát, hogy azt véletlenül se tudjak venni, ezért ha már ott vagyok vegyek más cuccot?"

Leleplezted őket!

Arra játszanak, hogy külön-külön vedd meg a kakaót meg a csigát és az nekik dupla pénz.

2023. márc. 28. 04:18
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
Pl. nekem jól jött, mikor rá tudtam kérdezni, hogy az árstop miatt éppen hiánycikknek számító laktózmentes tejből hol van még készlet.
2023. márc. 28. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!