Használtan szeretnék eladni egy régi laptopot, magánszemélyként de az egyik érdeklődő azt kéri hogy én állítsak ki neki ÁFÁS számlát és, hogy ez kötelességem, tudok ilyet csinálni illetve kell nekem áfás számlát adnom magánszemélyként?
Figyelt kérdés
Ritkán, de máskor is adtam már el vagy vettem pl. vaterán/jófogáson kisebb nagyobb használt holmikat, sose kértek, vagy kértem róla számlát, magánszemélyként van ilyen kötelezettségem?2023. márc. 25. 14:55
11/15 anonim válasza:
10-es, attól hogy hülye vagy, nem kell közkinccsé tenni! Úgyis látja rajtad mindenki!
A 7-es pedig csak tényeket írt. Minden épeszű ember tudja.
12/15 anonim válasza:
A 7es is te vagy te nyomorult. E/3ban beszelsz magadrol?
Agymosott barom
13/15 anonim válasza:
@12
---Én meg Péter. Örvendek! :)
14/15 anonim válasza:
@12
(Amúgy elég fura neved van. S értem én, hogy aláírás, de nem kellene nagy B-vel kezdeni?)
15/15 anonim válasza:
@10
Tudod, barátom, 130-as IQ fölött nem nehéz "maafel csillagos"-nak lenni, hisz a 80-as IQ körüliek vannak túlsúlyban, s ők pontozzák le a tényeket.
Te is előbb menj vissza az általános iskola első osztályába, tanulj meg írni, s utána gyere vissza!
Addig full feleslegesen égeted itt magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!