Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez lehetséges? Többi lent

Ez lehetséges? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy éve előjegyeztem az antikvarium.hu oldalon 10 vallási témájú könyvet, és azóta sincs semmi hír, értesítés. Létezik hogy nem érkezett egy év alatt tíz különböző könyvből egyetlen példány sem?

2023. jan. 6. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy létezik. De bejelentkezés után tudod ellenőrizni az előjegyzéseidet, hogy biztosan jól csináltad-e.

+ Érdemes a régikönyvek.hu-n is előjegyezni őket.

2023. jan. 7. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Vannak könyvek, amiket kb 15 éve jegyeztem ott elő, és azóta sem találtak egy példányt sem. Sok másikat igen, szóval maga az előjegyzés működik.
2023. jan. 7. 08:24
 3/7 A kérdező kommentje:

2

Nekem inkább az a fura, hogy TÍZ könyvből egy sem került be egy év alatt.

2023. jan. 7. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csupa ritkaságot keresel, akkor simán lehet, hogy 20 év alatt se lesz egy példány sem.
2023. jan. 7. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:

És még akkor fogsz csodálkozni, amikor az ár kiderül...vagy közlik, hogy 12-en kérték ezt a könyvet, mondj egy magas összeget ,mert a legtöbbet ígérőnek adják oda.

Gondolom jó ritka könyvekre vadászol, nem egy Tüskevárra vagy Vukra. Hát ezekre egyrészt vári kell, másrészt a mostani ár nyilván köszönőviszonyba sem lesz azzal, hogy 6 évvel ezelőtt volt egy példány 2 ezerért...

2023. jan. 9. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:

5

1. Az antikvariumnál nem írják ki azoknak a könyveknek az árát, ami jelenleg nincs készleten.

2. Ilyenről sem hallottam, hogy ők a fentihez hasonló ajánlatot tennének.

2023. jan. 9. 16:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és 3. A Vuk és a Tüskevár nem vallási könyvek :xd
2023. jan. 9. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!