Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizetem az nCoreért de semmi...

Fizetem az nCoreért de semmi hogy kell vissza igényeni a pénzt?

Figyelt kérdés
Kifizettem 2x is de egy random de a bit leblokkolta az oldalt és emiatt semmi se történt! Hol tudok esetleg az ncorenak írni vagy kell egy kis idő mire ők is reagának
2023. márc. 25. 14:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Ahol ingyenes oldalra pénzért lehet bekerülni, az átverés. Azt a pénzt nem látod viszont, csalóknak fizettél. Több tucat hamis nCore oldal van, és mindben az a közös, hogy az SMS-es regisztráció kamu.
2023. márc. 25. 15:08
 2/14 P.O.C. ***** válasza:
100%

ncore(pont)pro az oldal egyetlen hiteles domén címe. Ha más linkre mutat a menekülni kell.

Vannak akik valóban pénzért árulják a meghívóikat, de valószínűbb hogy csalók. A legbiztosabb ha ismerősöd hív meg aki már bent van.

2023. márc. 25. 15:17
 3/14 anonim ***** válasza:
A helyeden tiltanáma kártyát amivel fizettél.
2023. márc. 25. 15:26
 4/14 A kérdező kommentje:
az eredeti oldalon fizetem ahogy a #2 írta
2023. márc. 25. 15:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Az ncore oldalra meghívóval lehet regisztrálni minden más átverés. Nincs egy ismerősöd aki pár korsó sörért küld neked meghívót?
2023. márc. 25. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Prémiumot vettél az oldalon?

Ez mit akar jelenteni: "egy random de a bit leblokkolta"?

2023. márc. 25. 15:38
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 igen
2023. márc. 25. 16:14
 8/14 P.O.C. ***** válasza:
Akkor meg érdemesebb az oldal Helpdesk menüjét felkeresni és ott rákérdezni. Ott még talán segíteni is tudnak.
2023. márc. 25. 16:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Végül talátlam egy emailt remélem válaszolnak ha ez nem meg muszáj vagyok felkeresni a bankot hogy átverés történt és kapjam vissza a pénzt
2023. márc. 25. 16:38
 10/14 A kérdező kommentje:

Sajnos át lettem verve megkaptam az emailt az nCoretól dzt írták

Szia,

Véleményünk szerint átverés áldozata lettél. Az nCore kizárólag az ncore.pro címen érhető el, a regisztráció pedig csak ingyenesen, meghívásos úton történik.

Sajnos mások is jeleztek már nekünk ilyen visszaélést, ez alapján úgy gondoljuk, hogy a bankkártyás fizetéssel egyidejűleg egy havonta ismétlődő fizetést is engedélyeztél.

Hála le tudtam mondani

2023. márc. 26. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!