Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Futár vagy tanár legyek?

Futár vagy tanár legyek?

Figyelt kérdés

Ez a két szakma érdekel. GLS és hasonló futár vagy irodalom (és etika?) tanár legyek? Már nagyon régóta ezeken gondolkozok, jövőre fogok érettségizni, de nem tudom melyik “érné” meg jobban.

Fiú vagyok, ha ez számít valamit :)

2023. márc. 23. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Jelenleg a tanár nem nagyon érné meg, de ha elmész tanárira akkor nem is most végeznél.

Ha tanár akarsz lenni én azt javasolnám, hogy próbálj szerencsét külföldön.

A futárkódást azt elég hamar eltudod azonban kezdeni.

Bár elmehetsz futárnak tanári végzetiséggel a zsebedben is és akkor bármikor válthatsz ha úgy alakul a helyzet vagy úgy hozza a kedved.

2023. márc. 23. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyik sem éri meg túlságosan... a tanári öngyilkosság, a futárból fenntartod magad de szr meló.
2023. márc. 23. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ha megvan hozzá a megfelelő erőnléted (nehéz csomagok emelése), akkor inkább a futár, bár borravalót nagyon kevesen fognak adni és a legtöbb helyen a benzinpénzt is te állod. A tanári állást mindenképpen engedd el, legalábbis közoktatásban, magántanárként több esélyed van több pénzt keresni, közoktatásban 0 megbecsülés, nevetségesen alacsony fizetéssel és rengeteg túlórával (hajnalig tartó dolgozatjavítások).
2023. márc. 23. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már annyi rálátásod van, hogy aktívan keresed a megfelelő szakmát (nem csak kikötsz 8 általánossal valahol), akkor olyat keress amivel nem sz.patod meg saját magad.
2023. márc. 23. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Futar sokszorosat keresi a tanarnak.
2023. márc. 24. 06:20
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Rokon szakmák.

Ha jó tárgyat választasz irodalom helyett, akkor tanári végzettség nélkül is taníthatsz, ahol nagy a tanárhiány.

Hallottam már, hogy a városi katolikus kántor tartja az énekórát, a gondnok a tesit, rajzot...

De nyilván csak egy trollkodó kérdés.

2023. márc. 24. 07:31
 7/11 A kérdező kommentje:
#6. Miért lenne trollkodó kérdés? Úristen 💀
2023. márc. 24. 08:09
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Futár hol keresi sokszorosát egy tanárnak?

Sokszorosa szerintem minimum 3xosát jelent, szerinted gls futárok (260×3=) nettó 780at megkeresik? Minimum?

Ismerősöm woltos, éppen felette keres a tanárinak. Álmodozzatok a milliós gls futár fizuról :D

2023. márc. 24. 08:36
 9/11 anonim ***** válasza:

A GLShez majdhogynem már kihalásos alapon lehet bekerülni 🤣

Am rakd le a CE jogsit. Először akár a C is elég, de kell az E mindenképp. Kemény meló, de jól fizet, meg tudod szedni magad és elindulhatsz az életben.

Ha érdekel a meló, akkor pl a Waberers kifizeti a jogsidat, csak 2 vagy 3 évet kell aláírni hogy ott dolgozol.

2023. márc. 24. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálunk Debrecenben egy éven belül már a harmadik GLS futár hozza a csomagokat. Ha annyira álom meló lenne, NEM 3 hónap alatt unná meg és dobbantana egy futár, aki már helyismerettel is rendelkezik a területén.
2023. márc. 29. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!