Dstreet-shop.hu Valaki már rendelt már innen? Egyáltalán Real ez az oldal?
Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 23:03
1/9 anonim válasza:
Mikor végigmentél a már milliószor leírt néhány ponton, hogy ismerj fel nagy valószínűséggel csaló oldalt, mire jutottál?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem jutottam semmire, én nem tudom melyik oldal csaló és melyik nem :c
2023. márc. 22. 23:09
3/9 anonim válasza:
Melyik pont ellenőrzése okozott problémát?
4/9 A kérdező kommentje:
A termékek nagyon olcsók ez által szerintem nem azt kapnám amit rendelnék
De ezért jöttem ide hogy még tudjam az igazságot ;D
2023. márc. 22. 23:15
5/9 anonim válasza:
Mint mondtam, milliószor leírtuk, mit kell ellenőrizni. Melyik nem sikerült?
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondta/írta senki
2023. márc. 22. 23:18
8/9 A kérdező kommentje:
Nem lettem előrébb szóval mind1
2023. márc. 22. 23:38
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, aktuális-e még a kérdésed, de válaszolok. Valós oldal, én rendeltem onnan (egyébként lengyel cég). Először én is kicsit bizalmatlan voltam, de rendeltem egy rövidujjú inget. Pár nap alatt meg is jött, méretben is pont jó volt (bár talán az M-es helyett jó lett volna az L-es is, viszont már csak M-esek voltak), anyagban is, igazi könnyű, nyári ing. Ezen felbátorodva megint rendeltem ugyanilyen ingeket, csak más színekben, azok is rendben megjöttek. Azóta ezeket a kedvenceim közé sorolom, ráadásul akciósak voltak, kb. 3400 forint volt egy darab. A postaköltség talán egy picit magasabb, de nem vészes. Úgyhogy én elégedett vagyok, bár lehet, hogy másnak más a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!