Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » GLS csomagpont: hülye kérdés,...

GLS csomagpont: hülye kérdés, de kell előre értesítenem az átvételi helyet, hogy csomagom érkezik hozzájuk?

Figyelt kérdés

Soha nem rendeltem csomagpontra utánvéttel (nem automatába).

Ahogy láttam, vannak kisebb üzletek is, amiket felkínál.

Miután kiválasztom a rendelésnél az átvételi pontot, nekem van további teendőm?

Vagy majd pöszén néznek rám, és nekem esnek, hogy váratlanul érkezett hozzájuk egy csomag?

2023. márc. 22. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A postaládádnak hányszor szoltal hogy levél fog bedobodni ?
2023. márc. 22. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szólni előre senkinek.
2023. márc. 22. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az átvételi pontok szerződésben állnak fuvarozó céggel. Amolyan kiegészítő tevékenység. Ha oda mégy hozzájuk feladni csomagot, vagy átvenni küldeményt, esetleg vásárolsz is. Bevétel. Ezen felül jutalékot is kapnak a szállítási díjból.

A futárcég ott rendszeresen megjelenik, tételesen felveszi a küldeményeket, illetve átadja az oda kért csomagokat.

A futár a saját rendszerén belül fog téged értesíteni.

Amikor megkapta a jelzést, mehetsz érte.

Nem árt tudni a rendelési számot, de rendszerint név szerint is megtalálják a listában.

Személyivel kell igazolnod magad, kis cédulára rá is kell írnod a neved, szig. számod., nap óra perc formában, mikor vetted át. És alá is kell írnod. Ez a menete (lakcímkártya mintha nem kellene, de lehet, hogy igen). Nem szoktak ellenőrizni igazán semmit, csak töltsd ki a kért adatokat.

2023. márc. 22. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem váratlanul érkezik hozzájuk a csomagod. Ők vállalkoztak arra, hogy átvételi pontként is működnek. Neked nincs semmi dolgod, csak bemész, megmondod, hogy csomagot jöttél átvenni, és ennyi.
2023. márc. 22. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szólni csak bemész a csomagért ha küldik az értesítést hogy megérkezett
2023. márc. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!