Szállítási cím és átvevőhely? Többi lent.
Sziasztok! Az imént rendeltem az Underground Boltból. A szállítási módnál lehetett választani postapont, házhozszállítás, valamint GLS csomagpont között, ha jól emlékszem. Egy GLS csomagpontot választottam ki, azonban a rendelésről érkezett e-mailben ez nem egészen egyértelmű. Meg kellett adni a lakcímkártyán szereplő adatokat, mint rendesen, mert azokat elkérik a csomagponton. Azonban az e-mailben így írják: „A kiválasztott átvevőhely: xy”. Lentebb pedig a számlázási cím található, valamint a szállítási cím, ami nem a csomagpont címe, hanem a sajátom.
Nem tudom, ez mennyire egyértelmű, de az lenne a kérdésem, hogy akkor biztosan a csomagpontra fog érkezni? Szerintem igen, de szeretnék megbizonyosodni benne.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Valamint éppen az imént jött egy olyan e-mail szintén a bolttól, hogy
„Ügyindítás - [#rendelés száma] [Underground Bolt]: Új rendelés #rendelés száma”
A levélben az állt, hogy köszönjük levelét, stb. munkatársaink ekkor meg ekkor válaszolnak.
Ez mit jelent? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!