Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek 35 felett?

Mihez kezdjek 35 felett?

Figyelt kérdés

37 éves nő vagyok, 2 gyerekkel. Van egy szociológia diplomám, rengeteg tapasztalatom, papírom különféle ágazatokkal. Sok helyen dolgoztam, sajnos vagy a cég szűnt meg, vagy költözés miatt váltunk meg egymástól, egyik helyen pedig a légkör miatt jöttem el 3 év után. Mindig próbáltam fejlődni, bejutni, de valamiért sosem időben voltam az adott helyen.

Aztán jöttek a gyerekek, most a kicsivel vagyok otthon és szeretném fejleszteni magam valamiben. A koromból adódóan valami olyat, amivel nem lövök mellé, mint eddig. Úgy érzem annyira elcsesztem az életemet karrier téren, hogy innen már nincs kiút. 😔 Nincs egy eladható szakmám, nincs releváns tapasztalatom normális munkával.

Vállalkozás pénzhiány miatt nem opció.

Van egyáltalán bármi lehetőség?

2023. márc. 22. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Millió meg egy lehetőség van, csak ahhoz kellene valami használható információ is rólad és a lehetőségeidről
2023. márc. 22. 09:51
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Nyelvtanulás tervszerűen napi 3x1 órában minden nap esetleg?
2023. márc. 22. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg fejlesztés, tesztelés IT irány? ...ha van ilyen érdeklődésed.

Van rengeteg videó fent róla, és nagyon nagy az informatikus hiány.

Felnőt képzésben pedig vannak tanfolyamok, képzések -ingyenesen is- amik nagyrészt online, esti tanítással.

[link]

Esetleg online órák tartása másoknak, felkészítés, stb, vagy diplomamunkák szakértése, javítása, "segítése", stb.

2023. márc. 22. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!