Állampapír eladása esetén mennyi idő múlva kapom meg a pénzt online kiutalással?
Figyelt kérdés
Autó vásárlása miatt eladnám lejárat előtt az állampapírok egy részét, MobilKincstár alkalmazással szeretném lebonyolítani a tranzakciót. Pár millió forint kiutalása esetén mennyi idő múlva jelenik meg a pénz a folyószámlámon az eladástól számítva? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy napi 100 ezret lehet kiutalni online. Ha ez tényleg így van, akkor nagyobb összeget egyben csak személyesen lehet felvenni egy MÁK kirendeltségen?2023. márc. 18. 10:57
1/3 anonim válasza:
En meg nem talalkoztam ezzel a 100 ezer forintos limittel, a tobbszazezres kiutalasok mindig megjottek par oran belul.
2/3 anonim válasza:
Lakásvásárlás miatt most sok 10 milliót utaltam ki, kb fél-egy óra alatt átért a bankszámlára.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 19. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!