Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem bírom kivenni az...

Miért nem bírom kivenni az online kaszinóval nyert pénzt?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy kb 10 ezer eurós mínuszban vagyok, az előző hónapban minden pénzem oda lett nullán álltam anyagilag, majd megkaptam a fizetésem a kövi hónapban és befizettem az éjjel többször is belőle,elvesztettem majd megint be fizettem nem bírtam leállni. Legvégül mikor már csak a fizetésemből 300 euró maradt akkor bejött a dolog nyertem, majd a kövi nápis,nyertem majd megint így vissza hoztam 4200 euróra most ez van a játékos egyenlegemen. Ez a sztori.

A probléma meg az hogy ki akarom venni de nem tudom mert ez nem elég. De tudom azt is hogy mennyire sok idő míg ezt összespórolom kb 7 hónap az is csak akkor ha mamahoteleznék.

De elképzeltem hogy van ott 10 ezren és ugyan úgy éreztem hogy nem elég mert 100k akarok.

Mi a frász ez miért nem tudok rányomni arra a k kivétel gombra? Félek hogy elbaszom.

2023. márc. 18. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert függő vagy. Ha nem tudod magad megoldani, keress fel szakembert.
2023. márc. 18. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Talán ezt az oldal üzemeltetõjétõl kérdezd meg, hívd fel a megadott kontaktot vagy írj nekik mailt.
2023. márc. 18. 09:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Eljátszottam. Nem tudtam leállni.

Olyan rossz ez de nem érdekel az életben semmi. Semmit sem érő fizetésekért meg keményen dolgozni kell.

2023. márc. 18. 10:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Barátnőzni se lehet ha az embernek nincs spórolt pénze.
2023. márc. 18. 10:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem értem másoknak honnan van autóra meg házra.
2023. márc. 18. 10:55
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Én pl nem a szerencsére bízom a pénzemet. Tanultam, majd vállalkozást indítottam. Kellett 5 év meló és 3 millió ft elégetett pénz, mire összeállt a nagy kép. Most minimális munkával 2$ alapból bejön havonta. + aktív munkával még 2-3e $.

Most márciusban 2800$-nál vagyok bevételben, úgy, hogy eddig az elmúlt 18 napban összesen kb 16 óra munkám volt.

2023. márc. 18. 11:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a baj a szerencsejátékkal, nem tudsz olyat mondani, amivel helyre tudsz rakni egy függőt. Ha valaki saját tapasztalatból elmondja, hogy mi lesz a vége, akkor se fog egy függő ráhallgatni. Saját magának kell belátni, addig senkire nem hallgat.

Nagy mínuszból szerintem nincs visszaút. Ha visszanyeri az ember akkor se fog leállni, mert tévesen azt gondolja, hogy megy ez neki,

ezért folytatja.

Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy az elvesztett pénz tandíj volt, és ki kell alakítani egy környezetet, ami megakadályozza a szerencsejátékot (pl végleges kitiltás az oldalakról, pénz kp-ban tartása stb). Mondjuk erre csak akkor lesz hajlandó az ember ha már elkezdte megutálni a szerencsejátékot és csak a függőség miatt játszik. Ráadásul jó eséllyel lesznek megingások, de attól függetlenül folytatni kell, nem fog egyik napról a másikra kigyógyulni, sőt talán soha sem lesz megingathatatlan, ezért kell megfelelő környezet, hogy ne lehessen kényelmesen szerencsejátékba kezdeni, úgy kisebb az esély a megingásra.

2023. márc. 18. 16:02
 8/12 A kérdező kommentje:
10 ezer eurós mínuszba,hogyan törődjek bele nem értem. Vissza szeretném kapni a pénzem valahogy, de nem fogják vissza adni csak ha visszanyerem tőlük. Olyan rossz ez. Kellene egy másik mód a pénzszerzésre amivel vissza tudnám ezt keresni de munkával túl sok idő ez.
2023. márc. 18. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

"Nem értem másoknak honnan van autóra meg házra."

Nincs autóm és soha nem is volt. Valószínűleg már nem is lesz.

Viszont van házam, két lakásom befektetésnek, egy kertem, egy garázsom. A kertet örököltem, a többit magam "dobtam" össze.

Persze nem 16 évesen.

És bizony kulimunkákat is végeztem azért, hogy most anyagi biztonságban élhessek.

Szerintem többen vagyunk így ezzel.

Csak az utóbbi 10 évben engedhettem meg magamnak, hogy lazítsak, nyaralni menjek. Nem érzem elpazarolt éveknek azt, amikor a fentiekért megdolgoztam, és kicsit sem irigylem a szomszédban lakót azért, mert egy emelettel magasabb a háza és hozzám képest szinte "tinikorú". Ő valószínűleg nem dolgozott meg érte, ebből azt feltételezem, hogy nem is fogja megbecsülni azt.

Biztosan velem van a baj, de én ezt büszkén vállalom. :)

2023. márc. 19. 05:06
 10/12 anonim ***** válasza:

8: Szerencsejátékkal nem fogod visszanyerni, mi több, még több pénzt buksz majd be és a jelenlegi 10e euró mínusz helyett lesz 100e.

Szerintem inkább örülj neki, hogy csak ennyit buktál és legyen tanulópénz, hogy ilyet soha többet.

2023. márc. 19. 06:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!