Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem bírom kivenni az...

Miért nem bírom kivenni az online kaszinóval nyert pénzt?

Figyelt kérdés

A helyzet az ,hogy kb 10 ezer eurós mínuszban vagyok, az előző hónapban minden pénzem oda lett nullán álltam anyagilag, majd megkaptam a fizetésem a kövi hónapban és befizettem az éjjel többször is belőle,elvesztettem majd megint be fizettem nem bírtam leállni. Legvégül mikor már csak a fizetésemből 300 euró maradt akkor bejött a dolog nyertem, majd a kövi nápis,nyertem majd megint így vissza hoztam 4200 euróra most ez van a játékos egyenlegemen. Ez a sztori.

A probléma meg az hogy ki akarom venni de nem tudom mert ez nem elég. De tudom azt is hogy mennyire sok idő míg ezt összespórolom kb 7 hónap az is csak akkor ha mamahoteleznék.

De elképzeltem hogy van ott 10 ezren és ugyan úgy éreztem hogy nem elég mert 100k akarok.

Mi a frász ez miért nem tudok rányomni arra a k kivétel gombra? Félek hogy elbaszom.

2023. márc. 18. 08:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
El sem tudom képzelni hogy lehetne 100ezrem. Pedig állítólag sok embernek van ennyi.
2023. márc. 19. 10:08
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nem értem másoknak honnan van autóra meg házra."

Nem kaszinozik XD. Kaszi 100% bukás. Csak szórakozásból érdemes játszani annyi pénzből ami nem fog hiányozni. Te elk.. 10k eurot. Az már egy autó. ;)

2023. márc. 23. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!