Melyik lottóval nyertetek /lehet nyerni a legtöbbet, és mennyi pénzre sikerült szert tenni ?
Tudom hogy általában több a veszteség mint nyeresseg, de azért vannak sokan akik nyernek.
Ti melyiken szoktatok nyerni ?
"Skandinávon játszok csak, de csak akkor, ha legalább 500 millió a nyeremény és akkor is csak egyetlen szelvényt."
Az utóbbi években egyszer sem volt 500 milliós halmozódás a skandin, úgyhogy nem sokszor játszottál ezek alapján. 😂
Utoljára a médiát bejárt győri hajléktalan alkoholista fazon és a felesége nyertek 632 milliót a skandin, de annak is vagy 10 éve már és azóta még csak nem is járt azon összeg közelében a skandi jackpotja... 😂
2017. szept 20-án 690M
2013. szept 25-én 636M
Ugyanezen időszak alatt háromszor volt 500M fölött, s néhányszor 400M fölött.
Egyébként a 70M sem rossz, ha beesik.
100-200M-val pedig, ha az embernek megvan a megfelelő affinitása, már vissza lehet vonulni a munkahelyi munkától. Ennyi pénz, ha az ember jól sáfárkodik vele, a hozamaival képes eltartani egy embert vagy akár egy párt.
2013. szept 25-én 636M
Az volt a győri hajléktalan nyereménye.
250-et nyertem a skandin, sajnos nem milliót, csak ezret.
A totón is nyertem egyszer kb. ennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!