18+ évesek, általában mennyit költötök szerencsejátékra egy hónapban?
Lottó, online kaszinó, slot gépek -teljesen felejtős, ahová semmi ész nem kell
Pókerhez kifejezetten jó érzékem van, manipulatív a személyiségem, online sosem játszom mert az algoritmus dönti el hogy nyerek-e vagy sem viszont élő pókerversenyeken kifejezetten pluszban vagyok. Körülbelül 700 000 - 1 millió között lehet a befizetett nevezési díjam az elmúlt 3 év során abból több mint 5 milliót nyertem.
#5 mekkora barom vagy :D
Rendesen csak az igazán értelmiségi szerencsejátékozik. A lapszámolók sokszorosát keresik bármelyik balfék ügyvédnek vagy orvosnak.
"18+ évesek, általában mennyit költötök szerencsejátékra egy hónapban?"
Még mindig túl sokat. De pár hónapja már elkezdtem visszafogni magam.
Én már semmit, január 25-én elvittem a skandinávon a főnyereményt, 407 millió. Azóta nem játszom.
Már tőzsdén van a zsé nagyobbik része.
Nagyapám minden héten vett egy lottó szelvényt 20 éves korától. Sose nyert jelentős összeget, maximum 2-ese volt.
Mikor nyugdíjba ment, kiszámolta, hogy ez a szórakozás mennyibe is került neki addig. Ledöbbent, hogy egy 4-es találatot szort ki az ablakon. Soha többet nem lottózott
@18
...mert nem hetente kell venni egyet, hanem évente egyszer, 52-t. Máris 52-szerezted az esélyed. Könnyen lehet, hogy így nyert volna a vénfater.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!