Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterán eladtam egy terméket,...

Vaterán eladtam egy terméket, de a vevő nem hajlandó kifizetni, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Szóval nem nagy összegről van szó 3500-ftért kelt el liciten. Miután írtam neki, hogy akkor rendezzük az anyagiakat azt írta, nincs pénze nem tudja megvenni. Nem akarom leírni a nevét, de amúgy ezen az oldalon bárki olyan nevet ad meg regisztráláskor, amit akar, ha én ezt perre vinném, honnan tudná meg a rendőrség, hogy ki is az illető?

2023. márc. 11. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet perre menni ezért. Kérd vissza a terméket, és kész.
2023. márc. 11. 15:57
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

A termék még nálad van?

Ha igen akkor ez van, kár túl sok energiát belefeccölni, jelentsd a vaterának, hogy ne kelljen fizetned érte és maximum tiltják a vevőt...

2023. márc. 11. 16:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt nem tudom megérteni, hogy minek licitál, ha tudja nem fog kelleni neki. Az ilyen ember szerintem a azabályzatot sem olvassa el, hogy mivel jár a licitálás.
2023. márc. 11. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Rengeteg ilyen van, mint aki megkerdezi, hogy EZ MÉG MEG VAN? Aztán soha többet nem ír...

Talált máshol, olcsóbban közben, it analfabéta és nem is érti mit csinál...

2023. márc. 11. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Még döglött légyre is milliárdos nagyságrendben licitáltak, a vevőnek azt sem kellett kifizetnie :)
2023. márc. 12. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy a Vaterának nagyon jó Vevővédelmi Programja van, de biztosan tudnak segíteni ebben a helyzetben is. Bejelentkezés után, itt tudod velük felvenni a kapcsolatot: [link]

Mindenképp készíts képernyőképet az aukcióról és az üzenetváltásról, hogy tudd bizonyítani a történteket.

2023. márc. 31. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!