Mi az a lakáscélú támogatás?
Most kaptam 1 telefont, de fogalmam sincs hogy mire megy ki ez az egész.
Hívott a területileg illetékes személyi bankárom.
(életemben nem halottam még róla)
És mindenképpen személyesen akar velem beszélni, de én kicsit elhalasztottam a dolgot.
Szóval azt mondta, hogy jogosult vagyok valamilyen vissza nem térítendő lakáscélú támogatásra.
Valaki tudja mi akar ez lenni??
Szerintem OTP, vagy Fundamenta lakáskassza. Arra van állami támogatás, és tapasztalatból tudom, hogy így, ilyen szöveggel szoktak bejelentkezni ismeretlenül.
Vigyázz vele, nagyon kevés embernek éri meg igazán ilyet indítani!
Köszönöm
Igen Otp-s vagyok.
És mit takar ez az egész???
Azt mondja államilag vissza nem térítendő támogatás, de gondolom, hogy ez egy nagy átverés akar lenni.
Az a lényeg, hogy te pakolsz be nekik havonta pénzt erre a számlára, amit nyitnak neked. Ezt ők forgatják (innen van nekik hasznuk). A betét határozott időtartamú és ha végig fizeted, utána kapsz támogatást vagy kedvezményes hitelt.
Ha egyébként is teszel félre lakásra, akkor érdemes lehet belevágni, de amúgy nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!