Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A ChatGPT hány százalékosan...

A ChatGPT hány százalékosan jósolhatja meg, hogy melyik részvény fog emelkedni 4-5 százalékot a következő egy hétben?

Figyelt kérdés
hogy érdemes kérdést feltenni neki?

2023. márc. 3. 04:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10, kérdezd csak meg őt magát mi az a ChatGPT.

Nyelvi modell. Az egész AI nem az elmondott adat igazságértékére koncentrál, hanem a kommunikációjának tökéletesítésére.

Éppen ezért nem is kezelhető pl keresőmotornak vagy bármilyen megbízható forrásnak, mert ugyan nyilvánvalóan törekednek a hiteles adatok megadására, alapvetően nem az adatszolgáltatás a cél, hanem maga a kommunikáció.

2023. márc. 3. 10:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Nevessetek csak, de ha egy év múlva fent leszek a youtubeon, hogy megvettem az első Lambordzsindzsinem a tőzsdézésből, ne utáljatok.
2023. márc. 3. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Fúha, vannak bajok:D

Szerepjátékban találtam anno azt a megfogalmazást, hogy

Zártörés 1-es szint : ismeri az alapszintű zárszerkezeteket, de a bonyolultak mögött inkább mágiát sejt, semmint mechanikát.

na, egy kicsit ugyanez vagy te is. Mesterséges intelligenciáról van szó TEHÁT mindent is tud, ért a tőzsdéhez stb..:D

Mint amikor apám azt hiszi, hogy feltelepíteni a számítógépre egy játékot egyenlő lenne a kvantumszámítógépek programozásával:D

2023. márc. 3. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon tudtam mi ez a Chatgpt, de az ismerőseim miatt felmentem rá, és nekem is eszembe jutott a gondolat, hogy befektetési tanácsot kérjek. Kérdeztem apró részleteket videojátékokról, és hülyeségeket beszélt, úgy voltam vele, ha ezt se tudja, akkor a befektetést se.
2023. márc. 4. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Há majjd akkó is nevesetek amikó katalizáttorozásbú miliomós leszek!
2023. márc. 4. 15:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!