Inkább egyetemre mennétek és csóróskodnátok még évekig, vagy dolgoznátok?
Figyelt kérdés
Egyetemre mennétek és a kevés kis diákmelós pénzből, otthoni segítségből élnétek évekig, vagy inkább dolgoznátok?
(Itt az én végzettségemmel 250 netto körül látok állásokat.)
Dentálhigénikusnak tanulnék, ha egyetemre mennék, de az még 4 év csóróságot jelent. Viszont érdekel a szakma. Jelenleg érettségim+barista végzettségem van.
20/L
2023. febr. 23. 02:54
2/7 anonim válasza:
Vagy, dolgozol egy evet, felreraksz eves kb 3millas fizetesbol 1millat es maris konnyebb elkezdeni es befejezni az egyetemet.
4/7 anonim válasza:
dentálhigiénikusnak nem kell egyetem. Bőven elég hozzá szakképzés, és ennyi.
5/7 anonim válasza:
Egyetemre mennék,de valami más szakra.Nem hiszem,hogy megéri 4 évig járni olyanra,ami nélkül is felvesznek ebbe a pozícióba,ha elvégezted hozzá a sokkal rövidebb és egyszerűbb szakképzést.
6/7 A kérdező kommentje:
4-tévedsz.
A szakképzès, az fogászati asszisztens.
2023. febr. 23. 17:12
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy már beadtam a jelentkezésem, szóval mindegy. :D csak nem tudom, elkezdjem-e ősszel.
Jelenleg részmunkaidőben dolgozok+nyelvet tanulok.
2023. febr. 23. 17:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!