Elállhatunk még az adásvételtől?
Figyelt kérdés
Édesapám mire hazaértem melóból aláírt egy adásvételi szerződés az egy hektáros földünkre. Már sírógörcsöm van. Elállhatunk még a szerződéstől? Én felakasztom magam :(((((((((2023. febr. 20. 22:45
21/31 anonim válasza:
És vajon az édesapa miért titkolta el a lánya elől?
22/31 A kérdező kommentje:
Nem titkolta, egy nap alatt befűzték mire hazaértem. Bánom, hogy ide beírtam, de hirtelen összeomlott bennem minden és napokig nem aludtam. Nem kell mindenkiben a rosszat látni. Hát azóta mostanra szedtem össze magam úgy ahogy. Sajnos bebuktuk. A vevő semmilyen módon nem állt el a szerződéstől nyilván. Nem vagyok tanulatlan ember, de sajnos ez a világ nem az igazak oldalán van. Apám is megbánta, késő bánat. A fél falut és a környéket megvette már a tag. Ez van. Nehéz innen felállni, de már talán sikerül. Nem kívánom senkinek!
2023. ápr. 10. 16:42
23/31 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, hogy ezt így benyelted. 100%, hogy nyertetek volna könyörgöm...
24/31 A kérdező kommentje:
Tudod nekem eszmei értéke volt a földnek, mert oda jártam kikapcsolódni, nem az anyagi tett gallyra. A végén azt is mérlegelnem kellett, hogy egy tehetetlen embert mennyi ideig citáljak majd ide-oda. H gondnokság alá akarom helyeztetni az is hónapok, végül nem ért ennyit....
2023. ápr. 10. 20:26
25/31 anonim válasza:
És ki tudja hány emberrel csinálta meg és még hány emberrel csinálja meg azt, amit az apáddal. Lehet hogy túlgondolom, de nekem ez szimpla emberrablásnak tűnik. Mi a frászkarika az, hogy fogsz, bevágsz egy idős embert egy autóba, aztán irány az ügyvéd?
26/31 A kérdező kommentje:
Sokkal. Szerinted ki áll mögötte? Nem vagyok tanulatlan. Idős embert nem egyszer kell bevágni az autóba ha egy szervezett dologgal állsz szemben. Elengedtem. Megnyugszunk. Ennyi. Be is fejeztem itt. Aki érti érti, aki nem nem.
2023. ápr. 10. 20:35
27/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bár azt mondtam elengedtem a dolgot, de napokkal később mégsem tudtam, főleg, mert apukám is kész volt, hogy mit tett, maga sem értette miért. Nem engedem bőlére. Sikerült! Munkahelyemen nagyon sok biztatást kaptam és erőt, türelmet és egy nagyon jó ügyvédhez tippet. Ahogy írom ezt a pár sort is, az örömkönnyek szorongatják a torkomat. Aki elolvasta a posztot és együtt érzett annak nagyon köszönöm. Hiába folytatsz normális, tisztességes életvitelt sajnos az élet senkit nem kímél, azokat sem, akik a nyugalomhoz szoktak. Váratlanul, kínomban írtam ide ki. Aki volt hasonló helyzetben megérti. Köszönöm nektek és az oldalnak, hogy kicsit kiönthettem a lelkem.
2023. jún. 18. 12:11
29/31 A kérdező kommentje:
Igen. Találtak a szerződésben egy hiányzó fontos tartalmi elemet. Egy az egyben apukámé maradt a föld. Istennek hála.....
2023. jún. 18. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!